Uz kāda pirksta ir jāvelk gredzens? Koriģējam sievietes likteni

Uz kuru pirkstu vilkt laulības gredzenu

Atsevišķi gribas teikt par laulības gredzenu, ko tieši ir pieņemts nēsāt uz labās rokas zeltneša. Gredzenu apmaiņas Enerģētiskā Jēga laulību ceremonijā ir dievišķo enerģiju savienošana un savdabīga piesaiste vienam ar otru.

Labvēlīgāki ir zelta gredzeni. Tie valkātājiem sniedz aktivitāti laulībā, attiecību veidošanā.

Sudraba laulību gredzens padara cilvēku pasīvu un pat egoistisku attiecībās. Tas var necensties sniegt kaut ko otram, bet gaidīt un pat pieprasīt vairāk mīlestības un rūpes par sevi. Nav nekāds brīnums, ka daži vīrieši izvēlas tieši sudraba gredzenus no baznīcas.

Šķiršanās gadījumā tiek uzskatīts, ka ir vajadzīgs vai nu atdot gredzenu no rokas rokā bijušajam partnerim, tādējādi sniedzot abiem brīvību, vai no pārvietot to uz kreisās rokas zeltneša. Ja to neizdara, tad var neizdoties turpmākā dzīve.

Laulības gredzena nēsāšana uz kreisās rokas neitralizē iepriekšējās laulības enerģijas, un sniedz iespēju ātrāk satikt jaunu partneri. Ja to vienkārši ieliek kārbiņā, tad enerģētiski tas uzturēs jau faktiski izjukušu laulību.

Mazais pirkstiņš simbolizē praktisku prātu, intuīciju, komunikabilitāti un sabiedriskumu. Uz labās rokas mazā pirkstiņu ir labi nēsāt zelta rotu un vēl labāk, ja ar sarkanu akmeni. Tas ļaus jums attīstīt biznesa talantu, būs viegli sarunāt un slēgt darījumus.

Sudrabu uz labās rokas mazā pirkstiņa iesaka valkāt gadījumā, ja jūs esat noguris no aktīva dzīvesveida un jums ir vajadzīga atpūta.

Šeit var izmantot senu variantu: zelts, vai arī sudrabs ar zeltu plus zaļš akmens. Tāda rota uz labās rokas mazā pirkstiņa ļaus dzīvot aktīvu dzīvi ar atpūtas brīžiem, neļaus palaist garām iespējas un palikt bez iztikas līdzekļiem.

Kreisās rokas mazais pirkstiņš arī ir samērā bīstams rotu nēsāšanas ziņā. Nēsāt kaut ko uz šī pirksta var vienīgi tie, kuri gatavojas aiziet no sabiedrības, ir gatavi vientuļam dzīvesveidam, un kuriem ir materiāls atbalsts.

Pretējā gadījumā jūs varat staigāt pa pasauli un sajusties kā vientuļš vilks.

Ievērojot šos nepavisam ne viltīgos paņēmienus, jūs varat aktivizēt savā dzīvē vajadzīgās enerģijas un koriģēt tās, kurās jums tagad neiet tik labi, kā vēlētos.

Vēlu jums panākumus un harmoniju!

Avots: mirkrasoty.life

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru