Uz kāda pirksta ir jāvelk gredzens? Koriģējam sievietes likteni

Sievietes jau izsenis tiecas nēsāt rotājumus. Daba sievietei ir dāvājusi tieksmi pēc skaistuma.

Bet tikai nedaudzi zina, ka, uzvelkot rotas, jūs palaižas spēcīgas programmas, kas spēj uzlabot jūsu likteni, bet var arī būtiski sabojāt jums dzīvi. No tā, uz kur pirksta ir uzvilkts gredzens, ir atkarīga tā ietekme uz jūsu likteni.

Es vēlos ar jums padalīties ar informāciju, kuru es saņēmu no sava padomdevēja. Kad es sāku to izmantot, es pamanīju, ka tas patiešām lieliski darbojas.

Un tā, jūs visas droši vien esat dzirdējušas, ka kreisā un labā roka atšķiras ne tikai ar ikdienas dzīvības funkciju izpildes spējām.

Ir noskaidrots, ka labā roka ir vīrišķā, aktīvā, un ka rotu nēsāšana uz labās rokas pirkstiem palīdz aktivizēt noteiktas mūsu dzīves sfēras un aspektus.

Kreisā roka ir sieviešķā un pasīvā. Rotu nēsāšana uz kreisās rokas pirkstiem var pasargāt jūs no noteiktām situācijām un enerģijām. Nozīme šeit ir tikai metāliem. Zelts, kā aktīvais, jaņ metāls. Aktivizē enerģiju. Sudrabs – dzēš un aizsargā.

Kurā pirkstā ir jāvelk gredzens

Īkšķis simbolizē galvu. Labās rokas īkšķis atbild par loģiju par vīrieša prātu. Ja jums pietrūkst šo īpašību, tad jūs uz šī pirksta varat valkāt zelta rotu, kas rotāta ar spilgtiem sarkanas, oranžas vai dzeltenas krāsas akmeņiem.

Ja tieši otrādi, jūs vēlaties nedaudz neitralizēt savu pragmātiskumu, tad nēsājiet uz labās rokas īkšķa vai kreisās rokas īkšķa sudraba rotu ar aukstas krāsas akmeni.

Tas palīdz stiprināt intuīciju, meditēt un garīgi attīstīties.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru