Šī pāra bērniņš nomira dzemdību palātā. Pēc 10 mēnešiem tas pats ārsts nevarēja noturēt asaras, kļūstot par brīnuma aculiecinieku

Reizēm apskāvieni spēj izteikt jūtas, kuras nav iespējams izteikt ar vārdiem. Šī fotogrāfija, kurā uzņemts ārsta un bērna tēva apskāviens, ātri vien izplatījās pa visu internetu spēcīgā cerības sūtījuma dēļ, kas nāca tam līdzi.

Šo fotogrāfiju uzņēma Sāra Ledforda, kura specializējas grūtnieču un jaundzimušo fotografēšanā. Fotogrāfija tika uzņemta pēc tam, kad ārsts pasaulē pieņēma mazuli. Bilde pa labi liecina par atvieglojumu, laimi un uztraukumu, bet bilde pa kreisi ir bēdu pilna. Vien 10 mēnešus pirms tam, kad tika uzņemta bilde pa labi, pāris fotogrāfijā pa kreisi zaudēja savu bērniņu dzemdību palātā.

Traģēdija

Fotogrāfija tika uzņemta Svētā Lukas slimnīcā, Aidaho štatā. Vien pirms 10 mēnešiem Endrjū un Amanda tur atradās, kad meitene piedzemdēja savu pirmo bērniņu, Kleitonu. Amandai ilgi nebija izdevies palikt stāvoklī, pāris bija jau izgājis ārstēšanās kursu, tāpēc bija pārlaimīgi uzzinot, ka beidzot varēs kļūt par vecākiem.

Tomēr, kad Kleitons nāca pasaulē, ārsti atklāja, ka zīdainis neelpo.

Viņš neraudāja

Ieraugot, ka bērns neraud, ārstu brigāde sāka viņu reanimēt. Ir briesmīgi iedomāties, ko tajā brīdī juta mamma, kad nevarēja izdzirdēt sava mazuļa pirmo kliedzienu.

Kā vēlāk noskaidrojās, bērns aizrijās ar mekoniju (pirmie ekskrementi). Mazulis Kleitons pārāk ilgu laiku atradās bez skābekļa, kas izraisīja smadzeņu nāvi. Pēc sešām dienām Kleitons nomira kopā ar savu vecāku smaidiem.

Visas savas ārsta prakses laikā ārsts Hodžs, kas dzemdības pieņēma jau no 2002. gada, šis bija pirmais bērniņa zaudēšanas gadījums.

Pāris neatmeta cerību

Amanda un Endrjū bija satriekti no bēdām, bet viņi atteicās nolaist rokas. Viņi nolēma koncentrēties uz to, lai šajā pasaulē nāktu vēl viens bērniņš, un mazāk kā pēc gada, kad Amanda atkal palika stāvoklī, pāris atgriezās ārsta Hodža kabinetā.

Viņa piedzemdēja veselīgu puisīti vārdā Karsons. “Līdz pat brīdim, kad viņš piedzima, es baidījos, ka notiks kaut kas slikts” – atzinās Amanda. Tomēr Karsons paziņoja par savu ierašanos šajā p

asaulē ar skaļu kliedzienu.

Kad bērna nabas saite bija pārgriezta un pāris varēja beidzot sasveicināties ar mazuli Kārsonu, visus pārņema emocijas. Visticamāk ne vecāki, ne arī slimnīcas personāls – it īpaši ārsts Hodžs, nekad neaizmirsīs šo stāstu, kas apvienoja sevī gan traģēdiju, gan arī cerību.

Avots: marketium.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru