Uz kāda pirksta ir jāvelk gredzens? Koriģējam sievietes likteni

Ja jūs uz kreisās rokas īkšķa uzvilksiet zelta gredzenu, tad enerģijas palīdzēs jums materializēt intuitīvās zināšanas. Jums asi paaugstināsies iespējas iegūt atzinību un materiālo atdevi no jūsu garīgajiem meklējumiem.

Rādītājpirksts – tas ir mūsu ego un mūsu spēks. Kāpēc ir tik nepatīkami, kad  kāds rāda jums ar pirkstu? Norādot uz kaut ko, tas izstaro spēcīgu enerģijas plūsmu. Norādot uz cilvēku, var iekļūt viņa aurā, un tādējādi mēs ielaužamies svešā telpā – no tā vien ir diskomforts.

Ja cilvēks sāk teikt kaut ko dusmīgu un bakstīt otru ar pirkstu – tad notiek ielaušanās aurā un šo kaitīgo programmu ieviešana. It īpaši tas attiecas uz labās rokas rādītājpirkstu –  aktīvo un vīrišķo.

Ja jūs pieļaujat tādas neapzinātas darbības, tad labāk mīkstināt šo enerģiju – jo viss agri vai vēlu atgriežas pie mums atpakaļ, pateicoties karmas likumam. Tāpēc uz rādītājpirksta var nēsāt sudraba rotas ar aukstiem akmeņiem. Sudrabs neitralizēs pat jūsu vēlēšanos “bakstīt” kādu ar pirkstu.

Nēsājiet sudrabu uz labās rokas rādītājpirkstu. Tādējādi jūs pasargāsiet citus no savām neapzinātajām rīcībām.

Jā, un arī uz kreisās rokas rādītājpirkstu ir vēlams nēsāt sudrabu – tādā veidā jūs pasargājiet paši sevi.

Zeltu uz rādītājpirkstu labāk nenēsāt.

Tas ir āntena, un pacelts uz augšu savieno mūs ar dievišķo (pievērsiet uzmanību svēto ikonām).

Ja jums ir jāpieņem lēmums – paceliet labās rokas rādītājpirkstu uz debesīm, iepriekš novelkot sudrabu, un uzdodiet Debesīm jautājumu. Atbilde atnāks.

Rotu valkāšana uz vidējā pirksta – ir visbiežāk sastopamais pasākums. Tas sniedz mums karmisko programmu aktivizāciju un pārsteigumus no likteņa. Vājos tas var salauzt, spēcīgos – padarīt vēl spēcīgākus. Tas viss ir nepieciešams tādēļ, lai pēc iespējas ātrāk atstrādātu karmiskos uzdevumus, un pārietu uz nākamo savas attīstības līmeni. Bet, ja jūs tagad sevī nesajūtat spēku iziet šos pārbaudījumus, tad labāk gredzenus uz labās rokas vidējā pirksta nenēsāt.

Kreisās rokas vidējais pirksts tieši otrādi palīdzēs mīkstināt karmisko uzdevumu asos stūrus, jo mums tik un tā neizsprukt no tiem, un iespējams, ka kādu izdosies pat atlikt. Bet tam ir obligāti jābūt sudrabam, un, ja akmeņi, tad vēsajos toņos.

Zeltnesis atbild par panākumiem, ģimeni, mīlestību, realizēšanos sabiedrībā. Uz labās rokas zeltneša viennozīmīgi ir jānēsā zelts, lai aktivizētu visas šīs dzīves sfēras.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru