Trīs Zodiaka zīmes kurām ir jānoiet visgrūtākais dzīves ceļš

Šīm “izredzētajām” trim zodiaka zīmēm dzīves ceļš ir patiešām grubuļains un tas nekad neļauj tām atslābt.

Starp visām 12 zodiaka zīmēm šīs trīs zīmes ir visvairāk pakļautas dažādām riska situācijām un likteņa triecieniem. Kāpēc tā ir un kas ir šīs zīmes?

1. vieta – Vēzis

Vēža problēma ir hroniska neapmierinātība pašam ar sevi – pat visatbildīgākajos brīžos Vēzis var pakāpties atpakaļ, nedodot sev ne mazāko iespēju veiksmei. Pavadot laiku dziļās pārdomās par to, kā izdarīt tā, lai nevienam nenodarītu pāri, ko par to padomās draugi un kaimiņi, viņi bieži vien palaiž garām savu iespēju, zaudējot tik vērtīgo laiku. Tieši ar šīm pašām problēmām Vēzis sastopas karjerā – kamēr viņš desmit reizes pārdomās, vai vajag un kāpēc vajag, iespēja jau būs zudusi. Lai izkļūtu no šī apburtā loka, Vēžiem ir daudz jāstrādā pašiem ar sevi, savu pašvērtējumu un jāatceras, ka dzīve ir pārāk īsa, lai ilgi domātu.

LASI VĒL: Trīs zodiaka zīmes, kas sajūt nelāgus notikumus vēl pirms tam, kad tas ir atgadījies

2. vieta – Skorpions

Īsts paškritikas fanāts. Viņš burtiski kalnus var gāzt, cik daudz spēka un enerģijas viņam ir, bet visbiežāk viņš paliek tur, kur bija – “es neesmu tam pietiekoši labs”. Skorpioni sevi pietiekoši nemīl. Dažās situācijās tas, protams, ir vajadzīgi un pat labi, bet ne vienmēr. Savu dārgo laiku viņi dažkārt notērē nodarbojoties ar “muļķībām”. Bez tam, tā kā viņi bieži arī apvainojas uz visu un visiem, viņi vēl ir arī ļoti ļaunatminīgi. Daudzi cilvēki šī iemesla dēļ ar viņiem izvēlas nedibināt nekāda veida attiecības, tajā skaitā – draudzīgas.

LASI VĒL: Trīs zodiaka zīmes, kas sajūt nelāgus notikumus vēl pirms tam, kad tas ir atgadījies

3. vieta – Zivis

Vājā vieta šai zodiaka zīmei ir tā, ka viņi dzīvo ilūziju pasaulē, bet kad sastopoties ar realitāti – viņiem viss ir “neizturams” un “traumējošs”. Tas ietekmē gan viņu pašvērtējumu, gan darba spējas, gan attiecības ar citiem cilvēkiem. Zivīm ir jāiemācās atrast zelta vidusceļu, lai nedzīvotu mākoņos, bet arī ar vienu kāju staigātu pa zemi. Šis pats attiecas arī uz attiecību jautājumu – Zivīm vajadzētu iemācīties izvēlēties partneri ar prātu un nefantazēt, ka cilvēks, kurā Zivis iemīlas, ir eņģelis ar spārniem, citādi smaga vilšanās ir garantēta.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru