Trīs zodiaka zīmes, kas sajūt nelāgus notikumus vēl pirms tam, kad tas ir atgadījies

Vai jūs kādreiz pārņem slikta sajūta negaidīti un vēlāk top skaidrs, ka tajā brīdī gadījās kaut kas nelāgs vai pat traģisks? Vaicā portāls Kokteilis.lv

Izrādās, mūsu vidū ir daži cilvēki, kas šīs reizes sajūt gandrīz vienmēr. Starp visām 12 zodiaka zīmēm tikai trīs ir apveltītas ar šādām spējām.

Un tā, kuras ir šīs zodiaka zīmes?

1. vieta – Vēzis

Šis “Mēness bērns” ir pirmā zodiaka zīme sarakstā, kas ir emociju “uzsūcoša” daudz, daudz vairāk kā jebkura cita no 12 zodiaka zīmēm. Vēzis ir neticami “magnētisks” pret apkārtējo vidi, nemaz nerunājot par citu cilvēku emocijām. Ja kāds pie Vēža ir nācis ar ne pārāk labām ziņām, visdrīzāk, Vēzis šīs emocijas ir jutis jau pirms šis cilvēks ir atvēris muti, lai to pateiktu. Šī zīme ir neticami empātiska pret sāpēm un citu cilvēku emocijām. Vēzis tikpat pievilcīgs šķiet arī apkārtējiem, taču tas nebūt nenozīmē, ka ikviens, kas grib “draudzēties” ar Vēzi, šajā sarakstā arī iekļūs. Vēzis savus draugus izvēlas rūpīgi – liekot lietā savas spējas just. Tāpēc šī cilvēka īsto draugu lokā jūs nekad neredzēsiet cilvēkus, kas viņam nesimpatizē.

2. vieta – Skorpions

Esat pārsteigti? Kā Skorpions var atrasties šajā sarakstā? Protams, kā likums, atšķirībā no Vēžiem viņi šķiet daudz nosvērtāki un ne tik ļoti emocionāli, tomēr viņu “sestais prāts” ir tikpat ass! Skorpions jūt intrigas un citu cilvēku “neīstās” sejas, tāpēc arī vairums no viņiem baidās! Tiesa, Skorpionam šis tēls arī itin labi patīk, jo tā viņš spēj savā tuvumā turēt tikai tos cilvēkus, kas viņam simpatizē, bet tie, kas nepatīk – paši aizbēgs.

3. vieta – Zivis

Zivju aizbildnis ir Neptūns, kas ir atbildīgs par iztēli, sapņiem un zemapziņu. Citiem vārdiem runājot, Zivis jūt ikvienu domu un emociju trīsu. Zivju “trešā acs” vienmēr ir atvērta, lai redzētu to, kas paliek neredzams citiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru