Trīs galvenie iemesli, kāpēc vīrieši zaudē interesi un aiziet

Lūk, trīs visizplatītākie iemesli – pēc pašu vīriešu vārdiem:

Kam gan tā nav atgadījies: vīrietis tevi aktīvi aplido, izrāda interesi, jūs pat kādu noteiktu laiku varat satikties, bet pēc tam viņš pēkšņi pazūd. Vienkārši. Latviski. Kāpēc tā? Lūk, trīs visizplatītākie iemesli – pēc pašu vīriešu sacītā:

LASI VĒL: Četru Zodiaka zīmju sievietes ar nevainojamu stila izjūtu

Tu sagaidi pārāk daudz.

Meitenes pārāk daudz tiecas domāt par to, kas no šīm attiecībām sanāk, tā vietā, lai tās izdzīvotu šeit un tagad. Vai viss novedīs līdz kāzām? Vai jums būs bērni? Un tu zemapziņā viņu arī ieprogrammē – vai nu kāzas, vai arī viņš salauzīs tev sirdi, citas iespējas nav. Pat, ja tu savas domas par nākotni neizsaki skaļi, vīrietis sajūt sliktas vibrācijas.

Gaidas provocē vilšanos. Ja tu sevi noskaņo uz to, kam ir jānotiek, lai tu būtu laimīga, tu vari tā arī nekad nekļūt pa īstam laimīga.

Dzīvo šeit un tagad. Izbaudi jūsu attiecības, nedomājot, kā visam ir “jābūt”.

Jūs esat nesaderīgi.

Varbūt jums gultā viss ir labi, bet kā cilvēki jūs esat pārāk atšķirīgi. Saderība – tas ir, kad jūs mīlat viens otru par to, kādi esat. Kad jums nevajag domāt, kā uzvesties, lai iepatiktos viens otram.

Viņam kļuva garlaicīgi.

Un, kaut arī pie daudz kā var būt vainīgs vīrietis, meitenei nevajadzētu pārtraukt sevi kopt un pūlēties. Tas, ka viņa ir viņu ieguvusi, nenozīmē, ka viņš vienmēr būs kopā ar viņu, tas nenozīmē, ka var atslābt un vairs necensties.

Atceries, kā tu uzvedies, kad jūs tikko iepazināties un sākāt satikties? Un tagad salīdzini ar to, kā tu uzvedies tagad.

LASI VĒL: Tas, ka sievietēm ir nosliece sevi uzskatīt par resnām, ir zinātniski pierādīts

Rūpējies par sevi, savu dzīvi, esi aizrautīga, interesanta, laimīga, pozitīva – lūk, kas saglabā vīriešos interesi par tevi.

Avots: cluber.com.ua

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru