Pagatavošana:
- Iebiezināto pienu un olas ielieciet bļodā. Ar putojamo slotiņu jauciet tik ilgi, līdz iegūta viendabīga masa.
- Miltus un cepamo pulveri iesijājiet bļodā. Visu atkal rūpīgi pārmaisiet.
- Tortes garoziņa būs daudz maigāka, ja ļausiet mīklai minūtes 15 pastāvēt mierā. Uz cepamā papīra uzzīmējiet apli ar 18 – 20 cm diametru.
- Papīru pārlieciet uz cepamās pannas. Apļa vidū lieciet divas pilnas ēdamkarotes pagatavotās mīklas.
- Vienmērīgi izklājiet mīklu pa visu cepamo papīru.
- Cepiet 180 grādu temperatūrā apmēram piecas minūtes, vai arī tik ilgi, līdz tie būs kļuvuši viegli brūni.
- No gatavās garoziņas uzreiz noņemiet nost cepamo papīru un uzlieciet tās uz virtuves dvieļa. Šādā veidā nepieciešams izcept visas tortes garoziņas.
- Ja jums ielien cepeškrāsnī vairāk garoziņu, varat cept vairākas vienlaikus. Tā kā es iebiezināto pienu gatavoju pati, man sanāca 600 g produkta. Es nolēmu, ka atlikušos 200 g iebiezinātā piena es izmantošu, lai pagatavotu vēl pus porciju mīklas. Kopā man iznāca deviņas garozas.
- Saldo krējumu sakuliet kopā ar pūdercukuru (1,5 porcijai es ņēmu 500 g saldā krējuma un 120 g pūdercukura).
- Apsmērējiet garoziņas ar krēmu. Mana torte gala rezultātā sanāk milzīga. Dekorēt to jūs varat pēc saviem ieskatiem. Pēc tam lieciet to uz nakti ledusskapī, lai sasūcas ar visām garšām un kļūst ārkārtīgi maiga.
- Es, piemēram, tortes sānus apbēru ar sasmalcinātiem riekstiņiem. Jūs varat dekorēt to ar ko vien sirds kāro!