Timati mamma atklāj, kā uz viņu un mazmeitiņu ar šausmās raudzījās atpūtas laikā

Četrus gadus atpakaļ, krievu reperim Timati (īstajā vārdā Timuram Junusovam) piedzima meitiņa no mīļotas Aļonas Šiškovas. Meitenīti nosauca par Alisi. Uz doto brīdi viņas vecāki vairs nav kopā.

Tomēr, viņas vecmāmiņai no tēta puses, Simonai Junusovai tas nemaz netraucē visu savu brīvo laiku pavadīt kopā ar mazmeitiņu. Gādīgā omīte  ved bērnu uz vingrošanu. Kopā viņas mācās jāšanu ar zirgiem un dejošanu, tāpat arī dodas uz baseinu peldēt.

Kamēr meitenītes vecāki pelna naudu, Simona nolēma, ka Alisei vislabāk būtu mācīties, apceļojot visu pasauli. 58 gadus jaunā vecmāmiņa bērnu vadā pa ārzemēm, iepazīstinot ar to, kā dzīvo citas tautas. Junusovai pat ir Instagram profils, kurā viņa liek mazmeitas bildes. Starp citu, tam seko apmēram 3 miljoni lietotāju.

Nesen Simona dalījās ar bildēm un iespaidiem, apmeklējot Ameriku. Vecmāmiņa stāsta, ka uz viņu un Alisi esot skatījušies kā uz kaut kādiem dīvainiem radījumiem. Runa ir par to, ka Junusova mazmeitu baseinā laidusi bez glābšanas riņķa, piepūšamajām roku uzlikām vai vestes, kamēr amerikāņu bērni bija ar ekipējumu no galvas līdz kājām

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru