Ēst no parastiem šķīvjiem sen kā vairs nav modē jeb kā mūsdienās restorānos pasniedz ēdienu

Lai konkurētu ēdināšanas jomā, nepieciešams ne tikai labi gatavot, bet arī efektīvi ēdienu pasniegt. Vienkārši piepildīt savu vēderu var jebkurā „ieskrietuvē”, bet tur, kur tevi pārsteigs – gribēsies atgriezties. Tikai, kur ir tā robeža, ko nevajag pārkāpt?

Šokolādes pīrāgs ar svaigiem zaļumiem

Glāze patiešām karājas gaisā – magnētiskā levitācija

Uzkodu plate „Nekaitini žurku zombiju”

Žirafe piegādā virtuļus

Metāla skārdenē pasniegti salāti

Atgādinājums, ka pārmērīga sauļošanās nav veselīga..

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru