Timati mamma atklāj, kā uz viņu un mazmeitiņu ar šausmās raudzījās atpūtas laikā

Simona uzskata, ka tādā veidā bērniņš nekad neiemācīsies pats peldēt un visu mūžu baidīsies no ūdens. Turklāt, Alise bez glābšanas aprīkojuma peldējās ne tikai baseinā, bet pat okeānā. Tas bija izsaucis lielu šoku amerikāņu vecākos.

Tāpat Junusova ir pārliecināta, ka bērniem jau bērnībā ir jānorūdās. Tāpēc Alise bieži skraidījusi basām kājām, kamēr amerikāņiem botes kājās ir pat „tropos”.

Bet visvairāk Timati mammu pārsteidza ASV iedzīvotāju attieksme pret ēšanas procesu. Kafejnīcās un restorānos gandrīz katrs bērns sēdēja un ēda, ieurbies planšetē.

Tāpat arī restorānos animatori bez vecāku piekrišanas cienā mazuļus ar popkornu un gāzētiem dzērieniem. Viņa uzskata, ka pieradināt tik mazus bērnus pie neveselīgas pārtikas ir ļoti nepareizi. Pēc Simonas stāstītā, tikai Alise neņēma ēdienu no svešām rokām. Tiesa pieminēja, ka  tas nebija saistīts ar audzināšanu, Junusovi vienkārši vēl nav paspējuši „sabojāt” bērnu.

Vēl vecmāmiņa ļoti lepojās ar meitiņas labo audzināšanu. No viena baseina esot mēģinājis izkāpt vīrietis, kuram nesen bijis insults, tamdēļ paša spēkiem tas viņam nav izdevies. To ieraugot, mazā četrgadniece uzreiz esot steigusies palīgā vīrietim.

Junusovas sekotāji bieži pie bildēm komentē, ka meitenīte ir ļoti līdzīga tēvam. To ievērojusi ir arī pati Simona: „Ja nu kādam ienāktu prātā apšaubīt radniecību, tad tas nebūtu nepieciešams. Alise ir tēva bērnības dienu kopija. Viņas mute aizveras tikai miega laikā,” – joko laimīgā vecmāmiņa.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru