Tikai tievajiem: kā pieņemties svarā bez īpašas maģijas

4. Olbaltumvielu ēdiens – tas ir biezpiens, krējums, saldais krējums, rjažeņka – tam jābūt ar lielu tauku satura procentu. Ļoti garšīgs kokteilis sanāk no 200 gramiem biezpiena un 200 gramiem trekna saldā krējuma, pievienot var vēl sasaldētas ogas vai ievārījumu.

5. Droši jauciet olbaltumvielas ar ogļhidrātiem: gaļa, zivis, olas ar kartupeļiem un makaroniem. Bet neaizraujieties ar baltmaizi un bulciņām – tās ir tukšas kalorijas, kas nenes nekādu labumu. Bet neaizmirstiet, ka, lai uzņemtu muskuļu masu, visnoderīgākā ir vistas vai tītara gaļa.

6. Obligātas ir kārtīgas un barojošas brokastis: graudu sviestmaize ar sviestu un sieru, biezputras šķīvis ar medu un riekstiem (riekstus dienas gaitā arī var uzkost – tie ir ļoti kalorijām bagāti un veicina svara uzņemšanu).

7. Vairāk dzeriet, līdz pat 3 litriem šķidruma dienā. Un ne tikai minerālūdeni, bet gan tēju ar pienu vai saldo krējumu un cukuru, cukurotās sulas. No sulām labāk banānu, persiku vai aprikožu. Ābolu un apelsīnu sula, tieši otrādi, veicina svara samazināšanos.

8. Lai muskuļu masa augtu ātrāk, var 10 – 15 minūtes pirms treniņa izdzert glāzi piena, un pēc treniņa apēst vienu porcija attīrītu rīsu.

Avots: VK.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru