Tas nav tas, ko jūs padomājāt, un tas turklāt ir pat ļoti garšīgs. Jauns taizemiešu deserts

Ziemeļos no Bangkokas, Patmuhtani provincē ir kāda konditorejas ēstuve “Wilaiwan” ar uzņēmīgiem un ne pārāk apzinīgiem īpašniekiem. Viņi ir izstrādājuši un izlaiduši pārdošanā jaunu kārumu, pēc kura sociālie tīkli bija pārpildīti ar desmitiem tūkstošu repostu un komentāru.

LASI VĒL: 2 olas, 1 citrons, 200 ml kefīra: deserts, kurš nebojā figūru

Pasaule cītīgi sadalās divās nometnēs: tie, kuri sapņo kārumu nogaršot, un tie, kuriem pati doma par to, ka varētu “tajā” iebāzt deserta karotīti, liekas pretīga. Bet bizness taizemiešiem pamazām attīstās.

Paskaidrosim uzreiz: ne par kādu cietsirdīgu apiešanos ar dzīvniekiem nav runa. Šeit nav ne grama gaļas,tas vienkārši ir kokosriekstu pudiņš, tradicionālais taizemiešu ēdiens, kuru parasti pasniedz savvaļas ziedu formā. Bet lipīgajai masai var piešķirt jebkuru formu – nav zināms, kāda iemesla dēļ autori izvēlējās tieši kucēna tēlu. Bet ņemot vērā porcijas miniatūros izmērus…nedzimušus kucēnus? Fūuu, slikti. Bet ir taču līdzīgi, vai ne?

Pudiņš ir pudiņš, tas ir garšīgs un tiek piedāvāts ar dažādām mērcēm, gan pēc krāsas, gan pēc pildījuma. Pamatā ēdiens tiek kārtots uz šķīvja no krāsainas želejas un to var nopirkt par 25 taizemiešu batiem (kas ir aptuveni 0,7 dolāri). Pagaidām internetā valda dažādi viedokļi par to, vai ir vērts kaut ko tādu nobaudīt, jaunums ir pieprasīts ēstuves pastāvīgo klientu vidū.

Pavārs Mi-Nguens neslēpj, ka rēķinās ar to, ka viņa izgudrojums vīrusu izplatīšanās ātrumā kļūs populārs. Spriežot pēc tehnoloģiskā procesa, pudiņu var pasniegt arī bezkrāsas formā, bet nē, to speciāli aplej ar lipīgu, slidenu sīrupu, lai radītu vajadzīgo efektu. Bet viena no pirmajām deserta fotogrāfijām vispār tika parakstīta ar tekstu: “ĀĀĀ’! Pudiņš no kucēna! Un kāds taisās to aprīt! ĀĀĀĀ!” Lielisks veids, kā pakaitināt dzīvnieku aizsargus un pievērst sev uzmanību, tikai kādu!?

LASI VĒL: Fantastiskas tortes, kuru dizains mainīs visus jūsu priekšstatus par šo desertu

Jā, to patiešām ēd un pat slavē. Tas taču ir pudiņš.

Avots: wowww.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru