Tas nav joks!!! Pusīte citrona, kas iemērkta cepamajā pulverī. Tas ir neticami, ko tas var izdarīt ar jūsu ķermeni vien piecu minūšu laikā!

Jūs zināt, kas notiek, kad citrons tiek lietots kopā ar sodu, sanāk, ka abu sastāvdaļu kombinācija ļoti efektīvi mazina vēža šūnas, tās var pat pilnībā izzust.

Un tā, šodien mēs jums pastāstīsim, kā jūs varat izmantot šo priekšrocību neticamā dzērienā.

Ar šī dzēriena palīdzību nepastāv nekādu blakusefektu, kā arī šīs divas sastāvdaļas var izaisīt lielas izmaiņas veselībā un ķermenī. Paskatieties, kas notiek, kad jūs šo dzērienu lietojat katru dienu, rezultāti ir pārsteidzoši. Jūs gribat uzzināt vairāk? Turpiniet lasīt…

Cepamais pulveris tiek plaši izmantots dažādu ķermeņa daļu ārstēšanai, gan ārējo, gan arī iekšējo. Bet citronā ir ļoti liels vitamīna C daudzums, kā arī tam piemīt daudzas citas īpašības, kas padara to neaizvietojamu.

Cepamā pulvera un citrona savienojuma priekšrocības:

Alkalizējošs

Citrona un bikarbonāta nātrija maisījumam ir organisma alkalizēšanas īpašības. Tas mums palīdz, piemēram, cīnīties ar acidozi, kas var rasties, kad nieres no organisma neizvada pietiekoši daudz skābi, vai arī, kad organisms pats izstrādā pārāk daudz skābes. Tas ir lielisks līdzeklis nierēm, tas atvieglo to darbu, kā arī palīdz mums attīrīt savu ķermeni un sadedzināt taukus.

LASI VĒL: Rozīnes un ūdens attīra aknas vien 2 dienu laikā! Pat ārsti par to ir izbrīnīti

Gremošana

Jūs jau zināt daudzas un dažādas citrona labās īpašības, kas palīdz atvieglot mūsu gremošanu. Ja mēs pievienosim nedaudz dzeramo sodu, mēs iegūsim lielisku maisījumu, kas var likt mūsu gremošanas sistēmai darboties daudz labāk. Tas ir lielisks pret-skābes līdzeklis, kas arī cīnās ar vēdera uzpūšanos.

Vēl cita priekšrocība ir tāda, ka tas palīdz cīnīties ar gastroezofageālu refleksīvo funkciju, pateicoties sālsskābei, kas virzās uz augšu pa barības vadu no kuņģa. Pateicoties nātrija bikarbonātam, mēs to pārveidojam.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru