Atbrīvojiet savu ķermeni no toksīniem un slimībām, vienkārši iemērcot kājas šajā šķīdumā uz 20 minūtēm!

Vai jūs zināt, ka varat attīrīt savu ķermeni ātri un efektīvi? Tikai, kā to izdarīt! Mūsu veselība sākas ar kājām, un tādas vienkāršas procedūras ir neaizstājamas, lai stiprinātu mūsu vispārējo veselības stāvokli.

Rūpējieties par sevi, lietojiet dabīgus līdzekļus un ESIET VESELI!

Pirmais solis – sagatavot patīkami siltu vannu. Ja jums mājās nav vanna, jūs varat ievietot kājas bļodā.

Mēs garantējam: jūs gūsiet patīkamu atslābināšanos un atbrīvosiet organismu no toksīniem, un tas palīdzēs jums stiprināt imunitāti, atbrīvoties no noguruma, novērst nepatīkamo smaku kājās, kāju un nagu sēnīšu infekcijas un ne tikai!

LASI VĒL: Tas nav joks!!! Pusīte citrona, kas iemērkta cepamajā pulverī. Tas ir neticami, ko tas var izdarīt ar jūsu ķermeni vien piecu minūšu laikā!

Mēs jums iesakām pamēģināt šīs receptes un sajust to ārstniecisko iedarbību! Rezultātus jūs pamanīsiet jau pēc pirmās lietošanas reizes!

1.recepte

Sastāvdaļas:

  • 2 glāzes dzeramās sodas
  • 1 glāze Himalaju sāls vai jūras sāls
  • 1 glāze ābolu etiķa
  • 10 pilieni ēteriskās eļļas pēc jūsu izvēles

Ielieciet sāli stikla burkā ar karstu ūdeni un kārtīgi samaisiet, līdz sāls ir izšķīdusi.

Pēc tam piepildiet vannu ar siltu ūdeni, pievienojiet ābolu etiķi. Pēc tam pievienojiet sāls šķīdumu un ēterisko eļļu. Izbaudiet vannu 30 minūtes.

Ja jūs taisāt vanniņu tikai kājām, ņemiet 2 ēdamkarotes sodas, 1 ēdamkaroti sāls, 1 ēdamkaroti ābolu etiķa un 2 pilienus ēteriskās eļļas.

Šķir nākošo lapu un uzzini vēl 2 receptes

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru