Tas, ko jūs ieraugiet šajā attēlā, parāda kāda jūs esiet mīlestībā

Iemīlēšanās – brīnišķīgas jūtas, kas vienlaicīgi gan pievelk, gan biedē ar savu intimitātes pakāpi. Un tas viss tikai tādēļ, ka, lai iemīlētu un saņemtu atbildes jūtas, jums jāļauj sev kļūt ievainojamai. Ja jūs gribat zināt, kāda esiet mīlestībā, tad sekojošais tests ir jums.
Paskatieties uz šo attēlu un sakiet, kas jums pirmais iekrita acīs:

Ja jūs ieraudzījāt…

1.Vincenta Van Goga seju

Ja ieraudzījāt Vincenta Van Goga seju, tad mīlestībā jūs esiet – kaprīzais radītājs.Iespējams, ka jūs pati par sevi jau esiet ļoti emocionāla, bet, kad esiet iemīlējusies, jūs kļūstiet īpaši kaprīza un nemierīga, un tas var atgrūst no jums partneri. Lūdzu, nekrītiet galējībās un nedomājiet, ka jūsu izredzētais netiek galā ar jums, tad viņš nav jūsu cienīgs. Visiem mēdz būt slikts noskaņojums. Jūsu mēģinājums svaru kausus nosvērt uz savu pusi var novērst kavalieri no jums.

2. Ejošu sievieti

Ja ieraudzījāt ejošu sievieti, tad mīlestībā jūs izliekaties bezrūpīga.

Agrāk jūs, iespējams, bijāt attiecībās, kurās partneris nevarēja pieņemt jūsu raizes un trauksmi. Tāpēc jūs nolēmāt no tām pavisam atteikties. Bet jums nav jāslēpj savas bažas un bailes, izliekoties, ka viss ir kārtībā. Nebaidieties dalīties ar to, kas jūs biedē un satrauc, jo vairāk tādēļ, ka jūsu izredzētais, zina, ka jūs izliekaties!

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru