Tas, ko jūs ieraugiet šajā attēlā, parāda kāda jūs esiet mīlestībā

3. Māju tālumā

Ja jūs ieraudzījāt māju tālumā, tad mīlestībā izliekaties, ka esat gatava „piezemēties”.

Varbūt jūs pat neapzinieties, ko darāt, bet fakts ir acīmredzams. Jūs uzvedieties tā it kā kaislīgi vēlaties izveidot savu mājīgo ligzdiņu ar savu Vienīgo un Neatkārtojamo. Par to nav jākaunas, tomēr nevajag pārspīlēt.

Ja viņš iemīlējās piedzīvojumiem gatavā meitenē, tad izbrīnīsies ieraugot sev blakām dāmu, kura iet sestdienā gulēt 20:30 vai gulšņā pie televizora tā vietā, lai izietu sabiedrībā vai iesaistītos kārtējā avantūrā. Jūs variet paust mīlestību, paliekot uzticīgai sev, un ja viņš patiešām ir „tas īstais”, viņš jūs mīlēs vēl vairāk.

4. Sēdošu vīrieti centrā

Ja jūs ieraudzījāt sēdošu vīrieti centrā, mīlestībā jūs izliekaties par cilvēku, kurš atsaucās visām sava partnera vēlmēm.

Ja viņš mīl suši, jūs mīlat tos, neatkarīgi no tā, garšo jums zivis vai ne pārāk. Ja viņš vēlās, lai kāds viņam pievienojas lekcijās par mākslu vai tehniku, jūs ar prieku piekrītat iet viņam līdzi, neskatoties uz to, ka jums neinteresē neviena no šīm tēmām.

Tas nav tādēļ, ka jūs neziniet, ko vēlaties, bet gan tādēļ, ka raizējaties, vai jūsos nekā netrūkst. Tomēr tā ir muļķīga pozīcija, turklāt ne jau jums to lemt!

Ja partneris ir iemīlējies jūsu personībā, viņš būs maldināties, kad jūs centīsieties izlikties par kādu citu.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru