Tamāra Globa par nedēļu līdz 6. septembrim: visums sūtīs dzīves mīlestību piecu zodiaka zīmju ceļā

Populārā astroloģe Tamāra Globa ir pārliecināta, ka pašas pirmās septembra dienas kļūs par sākumu patiesām un tīrām attiecībām. Līdz 6. septembrim 5 zodiaka zīmju liktenī ienāks visas dzīves mīlestība.

Šo zīmju pārstāvjus sagaida pārdabiska mīlestība, kuru cilvēks meklē visu mūžu. Laimīgie satiks cilvēku, kurš ieņems pašu galveno lomu viņu dzīvē, kļūs par cerības avotu un balstu.

5 zodiaka zīmju dzīvēs daudz kas mainīsies – nākotnes plāni, sapņi un vēlmes. Galvenais, mainīsies paši cilvēki.

LASI VĒL: Minūti pasūkājiet ķiploka daiviņu un redzēsiet, kas notiks!

Savas dzīves mīlestību ir jānopelna. Tā neatnāk tāpat vien. Neticība un cilvēka negatīvisms var atgrūst personisko laimi.

Pati pirmā rudens nedēļa līdz 6. septembrim kļūs par labvēlīgu periodu, lai iegūtu personisko laimi. Visumus sūtīs mīlestību, kuru nedrīkst palaist garām.

Tāda iespēja rodas ļoti reti. Tāpēc jābūt ļoti uzmanīgam, jāuzticas savai sirdij un jāieklausās savā iekšējā balsī.

Septembra pirmajā nedēļā visas iespējas satikt savu mīlestību ir AUNIEM. Viņu dzīvēs var parādīties cilvēkus, kurš uz visu dzīvi paliks uzticams draugs un vislielākā mīlestība.

Šis cilvēks iepriekš nebūs pazīstams un satikšanās notiks visparastākajā vietā. Parasts svešinieka lūgums būs sākums garai sarunai.

Auni uzreiz ieraudzīs radniecīgu dvēseli. Diviem cilvēkiem atradīsies daudz kā kopīga.

Attiecības attīstīsies ļoti strauji, tieši pateicoties Aunu spītībai. Uzstājīgie Auni uzreiz sapratīs, ka tā ir viņu dzīves mīlestība un nekad šo cilvēku vairāk neatlaidīs.

Septembra sākumā daiļrunība un šarms būs nepieciešams DVĪŅIEM. Mīlestība jau gaida aiz stūra, vajag tikai pastiep roku. Satikšanās notiks labu draugu kompānijā.

Kopīgi paziņas iepazīstinās Dvīņus ar patīkamu, jaunu cilvēku, kurš viņiem uzreiz iepatiksies. Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem vajag sevi parādīt no labākās puses, jābūt uzmanīgam un galantam.

Jauka saruna var dabīgi pārvērsties romantiskās vakariņās.

No neplānotiem braucieniem nevajag atteikties LAUVĀM. Šīs ugunīgās zīmes pārstāvjus viņu dzīves mīlestība atradīs tieši tad, kad Lauvas atradīsies ceļā darba jautājumos.

Neplānota steiga var tracināt Lauvas, liekot viņiem nervozēt un steigties. Bet šajā situācijā galvenais ir nepalaist garām savu laimi.

Tikai dažas dienas septembra sākumā var padarīt Lauvas par pašiem laimīgākajiem cilvēkiem uz zemes. Bet nepazīstamais cilvēks, kurš būs satikts neplānotā satikšanās brīdī, kļūs par pašu tuvāko un mīļāko cilvēku.

Lieliski savu mīlestību pēc sejas pazīst SKORPIONI. Bet viņi nekad nav komunicējuši un sarunājušies divatā.

Iespējams šīs zodiaka zīmes pārstāvji dzīvo vienā mājā ar savas dzīves mīlestību, bet pat iedomāties nevarēja, ka liktenis viņus savedīs kopā. Kādā rītā, steidzoties uz darbu, var notikt kaut kas negaidīts, kas liks Skorpioniem runāt ar konkrēto cilvēku.

LASI VĒL: Siets logiem man vairs nav vajadzīgs. Vīra vecmamma iemācīja, kā nelaist mājās kukaiņus, pie atvērtiem logiem

No pirmajām sarunas minūtēm abiem kļūs skaidrs, ka viņiem jābūt kopā. Attiecībās uzriez izveidosies enerģētiska saite, kas saistīts abus cilvēkus kopā.

Ļoti trokšņainā un pārpildītā vietā savu mīlestību satiks ŪDENSVĪRI. Jaunā paziņa būs pārsteigta un iepriecināta par Ūdensvīra komunikatīvajām īpašībām.

Abus cilvēkus apvienos slāpes pēc jauniem piedzīvojumiem, neatkarība un pastāvīga sevis meklēšana. Viņiem būs daudz kopīgu radošu ideju.

Ūdensvīri satiks ne tikai savas dzīves mīlestību, bet arī līdzīgi domājošu cilvēku, kurš atbalstīs visus viņu centienus. Mīlestības tandēms drīz nesīs savus rezultātus.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru