Siets logiem man vairs nav vajadzīgs. Vīra vecmamma iemācīja, kā nelaist mājās kukaiņus, pie atvērtiem logiem

Tuvojas rudens. Joprojām ārā ir silts un kuram gan negribās atvērt logus, lai izvēdinātu māju.  Daudziem uz logiem ir speciālie sieti, lai mušas, odi un citi kukaiņi netiktu iekšā dzīvojamās telpās.

LASI VĒL: 24 – gadīgā meitene svēra 300 kg. Paskaties, kā viņa izskatās tagad, kad ir nometusi 121 kg

Bet es nekad neesmu likusi sietus uz logiem. Vīra vecmamma, kura visu savu dzīvi ir dzīvojusi laukos, arī vienmēr ir iztikusi bez sietiem uz logiem. Viņas mājā logi un durvis vienmēr bija plaši atvērtas, bet mājā nekad nebija mušu un odu. Kaut arī dzīvoja laukos un turēja lopus. Māju no kukaiņiem viņa pasargāja šādi…

Kā nepieļaut kukaiņu iekļūšanu mājās

Aptiekā, vai saimniecības preču veikalā nopērkat bērza darvu. Saimniecības preču veikalos to pārdod kā līdzekli uguns iekuršanai.

Divas karotes bērza darvas vajag izšķīdināt litrā ūdens un ar iegūto šķīdumu apsmidzināt durvju stenderes un logu rāmjus. Un tas arī viss!

Tagad jebkādi kukaiņi, tajā skaitā arī mušas un odi, metīs jūsu mājai līkumu. Viena smidzināšanas reize pasargās jūsu māju no kukaiņiem nedaudz ilgāk kā nedēļu.

Katru nedēļu variet smidzināšanu atkārtot. Man liekas šis ir ideāls veids kā pasargāt māju no kukaiņiem un galvenais – bez ķīmijas.

LASI VĒL: Appreci islandieti – saņem 5000 eiro mēnesī no valsts

Cilvēka degunam darvas smaka ir praktiski nemanāma, tāpēc nevajag satraukties par nepatīkamu aromātu mājās. Pateicoties mūsu vecmāmiņām ir joprojām aktuāli paņēmieni, kas noder mūsdienās

Komentārā uzrakstiet, kā jūs pasargājiet savu māju no kukaiņiem!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru