Vistas karbonādes – ēdiens, kuru nevar nemīlēt. Maiga vistiņa garšvielās un zeltainā garoziņā – ideāls cienasts visiem dzīves gadījumiem. Esam pieraduši apcept karbonādes uz pannas, katru pirms tam iemērcot olā un tad apvārtot miltos.
Izrādās, tās var gatavot arī citādi. Mēs jums pastāstīsim, kā garšīgi izcept vistas karbonādes. Miltus un olas šai receptei nevajadzēs. Šis ēdiens ir piemērots tiem, kam garšo sulīga gaļa un nepatīk mazgāt rokas pēc katras karbonādes apvārtīšanas.
Sastāvdaļas:
- 4 gab. vistas filejas
- 40 g medus
- 30 g sinepes
- 3-4 daiviņas ķiploka
- 50 g majonēzes
- Sāls pēc garšas
- Sarkanie maltie pipari pēc garšas
- Paprika pēc garšas
- 30 ml saulespuķu eļļas
Pagatavošana:
Lai pagatavotu marinādi, samaisiet sinepes, saulespuķu eļļu, izspiestu ķiploku, medu un majonēzi. Pievienojiet sāli un garšvielas pēc garšas. Ļoti labi derēs sarkanie maltie pipari vai paprika. Visu rūpīgi samaisiet.
Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu
[…] LASI VĒL: Tagad vistas karbonādes varēsi neapvārtīt miltos […]
[…] LASI VĒL: Tagad vistas karbonādes varēsi neapvārtīt miltos […]