Tagad vistas karbonādes varēsi neapvārtīt miltos

Noskalojiet vistas fileju, nosusiniet papīra dvieļos un sagrieziet plānos gabalos.

Pārklājiet fileju ar pārtikas plēvi un magi izklapējiet. Pēc tam ievietojiet vistas gaļu dziļā traukā, pārlejiet ar marinādi un atstājiet uz 1-2 h.

Iemarinēto gaļu izkārtojiet uz cepamā papīra cepešpannā, aplejiet gaļu ar atlikušo marinādi un lieciet cepties cepeškrāsnī  180 grādos 40 minūtes.

Apsveicam, sulīgas vistas karbonādes ir gatavas! Iesakām tās pasniegt ar savām iemīļotākajām mērcēm un dārzeņu salātiem. Šādas gardas un vērtīgas pusdienas patiks pilnīgi visiem! Dalies ar šo foršo recepti ar draugiem!

Labu apetīti!

avots: mirrasteniy.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru