Neparasta biezpiena pirkstiņu recepte. Tie burtiski pazūd mutē!

Biezpiena sacepums garšo visiem, pateicoties maigajai garšai, kuru biezpiens piedod mīklai. Mēs jau esam pieraduši pie cepumiem, sacepumiem un pīrāgiem, bet šo jūs vēl nebūsiet mēģinājuši!

Pagatavojiet gardumus pie tējas  – oriģinālus biezpiena pirkstiņus un jūsu tuvākie būs sajūsmā! Tie burtiski pazūd mutē! Lūk, recepte.

Biezpiena pirkstiņi

  • 500 g – biezpiens
  • 1-2 gb – olas
  • 2 ēd.k. – skābais krējums
  • 1-2 ēd.k. – cukura
  • 1 glāze – kviešu milti
  • 5 tēj.k. – soda
  • 70 ml – saulespuķu eļļa
  • Pūdercukurs pēc garšas

Pagatavošanas soļi:

  1. Izberžam biezpienu caur sietu.
  2. Atsevišķi sakuliet olas ar cukuru un pievienojiet biezpienam.
  3. Pievienojiet skābo krējumu, miltus, sodu un sāli.
  4. Cītīgi samaisām. Ieteicams izvēlēties pēc iespējas sausāku biezpienu.
  5. Samaisām mīklu.
  6. Nokaisām ar miltiem darba virsmu, lai mīkla neliptu klāt.
  7. Mīklu rullējam tievās desiņās un sagriežam pirksta lieluma gabalos.
  8. Apcepam pirkstiņus jau uzkarsētā pannā ar eļļu, kamēr izveidojās garoziņa. Gatavus pārkaisām ar pūdercukuru.

Neprātīgi garšīga recepte, pamēģiniet! Lai atbrīvotos no liekajiem taukiem, izceptos gardumus kārtojiet uz papīra dvieļiem.

Labu apetīti un nospied pogu „Patīk”!

avots: bubleek.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru