Svariem veiksmi nesīs grāmata, bet Lauvām – dzintars. Kādu talismanu izvēlēties katrai no Zodiaka zīmēm

Kurš gan nesapņo iegūt priekšmetu, kas aizsargātu, nestu veiksmi un akumulētu pozitīvo enerģiju? Aizsargi, talismani, amuleti jau izsenis tikuši lietoti dažādiem mērķiem.

Tomēr pret tāda veida rotas izvēli ir jāattiecas pavisam nopietni, jo nepiemērota manta var būt ne tikai bezjēdzīga, bet arī slikti ietekmēt īpašnieku. Lūk, kā jāizvēlas talismans pēc Zodiaka zīmes.

Auns

Spītīgās un mērķtiecīgās Aunu sievietes ir pilnas ar dzīvibas spēkiem. Viņi vētraino enerģiju nepieciešams ievirzīt pareizajā gultnē, savādāk tā kļūs iznīcinoša. Zelta aunāda palīdzēs uzlabot koncentrāciju, sniegs savām īpašniecēm spriestspēju, un palīdzēs pieņemt lēmumus.

Vērsis

Vērsis ir materiāla zīme. Tādām sievietēm patīk, un viņas ciena ienākumus, tāpēc viņām noderēs talismans, kas spēj piesaistīt bagātības. Zelta piekariņš ar simbolisku šīs Zodiaka zīmes attēlu ir lieliska izvēle.

Dvīņi

Dvīņiem noderēs jebkuri pāra talismani: divas atslēdziņas, divi puntiņa, sirds divas pusītes. Materiāls var būt jebkāds, tikai labāk vajadzētu atteikties no zelta un sudraba.

Vēzis

Gādīgajiem un mīlošajiem Vēžiem noderēs talismans sirds formā. Mīlestības enerģiju pastiprinās sarkanais akmens – granāts. Vislabāk, ja tādu dāvanu jūs saņemtu no jums dārga cilvēka..

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru