Lidmašīna bez logiem? Jā, tāda pastāv, un tas ir satriecoši!

Jūs lidojat katru gadu, lai iepazītu jaunas vietas visā pasaulē? Jūs gaidāt atvaļinājuma sākumu, lai izbaudītu atpūtu, piedzīvojumus un atslābinātos?

Bet, kā jūs attiecaties pret to, lai baudītu ne tikai, atrodoties galamērķi, bet arī lidojuma laikā? Drīz vien jūs iegūsiet fantastisku lidmašīnu bez logiem, bet ar videoekrāniem aiz krēsliem. Lidmašīna ir aprīkota ar kamerām, kas iemūžina skaistās ainavas aiz loga, un pēc tam tās atspoguļo uz jūsu ekrāna. Jūs varat vērot milzīgās debesis, mākoņus, ieraudzīt Mēnesi un zvaigznes zvaigžņotajā naktī.

Šo pārsteidzošo konstrukciju izstrādāja Procesu jomas inovāciju centrs Lielbritānijā. Lūk, kā izskatās nākotnes lidmašīna…

Koncepts piedāvāts ar mērķi samazināt CO2 izmešu daudzumu. Pievērsiet uzmanību logu neesamībai! Visa iekšējā apšuvuma virsma kļūst par debesu projekciju, kas tiek translēta reālajā laikā.

Tas samazinās pakalpojumu izmaksas gan ražotājiem, gan arī ceļotājiem.

Plānākā, vieglākā un pastiprinātā fizelāžā tiks ievietoti platāki pasažieru sēdekļi.

Video demonstrēs apkārtējo dabu burtiski tiešajā ēterā! Visi nepieciešamie pakalpojumi, kas lidojuma laikā tiek piedāvāti, būs pieejami izstieptas rokas attālumā. Būs iespēja pārbaudīt savu elektronisko pastu. Visīstākais laiks doties ceļojumā!

Avots: linkeni.info

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru