Svariem veiksmi nesīs grāmata, bet Lauvām – dzintars. Kādu talismanu izvēlēties katrai no Zodiaka zīmēm

Lauva

Spilgtajām, harizmātiskajām un enerģiskajām Lauvām piestāv talismani lauvas, zvaigznes vai saules formā. Tāpat veselību uzturēt un savu īpašnieku aizsargāt palīdzēs piekariņš saulespuķes formā. Jūsu akmens ir dzintars.

Jaunava

Talismani zemeslodes formā piesaistīs Jaunavas dzīvei veiksmi un labklājību. Jaunavām tāpat piestāvēs kuloni un piekariņi augļu un ogu formā, kas piesaista mīlestību un bagātību, stiprina veselību. Šīs zīmes pārstāvēm piestāv visi dabīgie materiāli un dabas krāsas, kā, piemēram, zaļa un brūna.

Svari

Venēras – šīs zīmes pārvaldošās planētas – metāls ir varš. Tāpēc nebeidzamajiem pētniekiem Svariem piestāvēs visi darinājumi no šī metāla. Priekšroku vajadzētu dot piekariņiem svaru formā vai amuletam, kas attēlots kā grāmata. Par talismanu var kļūt pat parasts, uz dullo iegādāts plānotājs.

Skorpions

Mistiskas personības, Skorpioni paši par sevi ir ļoti veiksmīgi. Bet, ja jūs gribat sasniegt kaut ko vairāk, tad jums piestāvēs amuleti, kas sevī nes ūdens simboliku: varde vai skorpioniņš. Tāpat noderēs mēness un pentagrammas attēli.

Strēlnieks

Strēlniekam labākais talismans ir svētais skarabejs vai fēnikss. Veiksmi arī nesīs viss, kam ir saistība ar zirgiem: pakavs, jātnieka statuja. Strēlnieku talismans var būt arī bulta.

Mežāzis

Mežāžiem veiksmi nesīs bruņurupuča figūriņa. Viņiem piestāv arī monētas, dažādu veidu un ziedu statujas un medaljoni. Jūsu akmens ir granāts un onikss. Atrast savu otro pusīti un gūt panākumus darījumos palīdzēs melna kaķa figūriņa.

Ūdensvīrs

Šīs zīmes cilvēkiem der jebkurš talismans, kas saistīts ar gaisu: eņģeļa, mārītes figūriņa, putna spalva vai kuloniņš lidmašīnas formā. Tāpat par jūsu aizsargu var būt arī eģiptiešu Anh simbols, kas ietver sevī ideju par pastāvīgu attīstību un atjaunošanos. Jūsu krāsas ir zila, zaļa, gaiši zila vai violeta.

Zivis

Zivis tic liktenim un veiksmei, tāpēc paši cenšas atrast savu talismanu. Mieru un labklājību Zivīm atnesīs ametists, akvamarīns, mēness akmens un kalnu kristāls. Par Zivju talismanu var kļūt viss, kas ir saistīts ar ūdeni: korāļi, gliemežvāki, zivju figūriņas un tamlīdzīgi jūras simboli.

Mēs ceram, ka šis materiāls palīdzēs jums izdarīt pareizo izvēli un, pats galvenais, iegūt veiksmi darbā un mīlestību. Padalies ar šo rakstu ar draugiem un paziņām.

Avots: marketium.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru