SUPER RECEPTE – MATI SPĪD UN AUG KĀ TRAKI! Neticams efekts! Meitenes, tas ir īsts atklājums!

top-tips-for-long-hairUn tā, kas mums ir vajadzīgs:
1. Kanēlis. Tiek izmantots asinsrites stiprināšanai, tādējādi veicinot matu augšanu un to stiprināšanu.
2. Medus. Maskas, kuru sastāvā ietilpst medus, palīdz daudzās nelaimēs, kas saistītas ar matiem. Pietiek vien iemasēt medu matos vienu reizi katru dienu, lai novērstu sausumu un matu izkrišanu. Lietojot medu tādā veidā mati kļūs gludi un spīdīgi.
3. Ola (vesela). Daži izmanto tikai dzeltenumu, bet es izmantoju gan dzeltenumu, gan arī baltumu.
— Olas baltums: Maskas ar olas baltumu var lietot, lai rūpētos par jebkura tipa matiem un padarītu tos spēcīgākus un veselīgākus, uzlabojot matu struktūru un paātrinot to augšanu. Olas baltumā esošās olbaltumvielas ļauj novērst matu lūšanu un matu atkāpšanos, nogludina matu struktūru, padarot tos koptākus pēc izskata.
— Olas dzeltenums: Sakarā ar lielu veselīgo kompentnu saturu, dzeltenums ir neaizstājama sastāvdaļas daudzās barojošās maskās matiem un ādai. Tam piemīt neapstrīdams barojošs efekts, kā arī tas pilda saistvielas un šķīdinātājvielas funkcijas. Ideāli piemērots, lai uzlabotu jebkuras kosmētiskās maskas konsistenci un vienlaicīgi nodrošina arī papildus barošanu.
4. Dadžu eļļa. Par šīs eļļas veselīgajām īpašībām zina katrs, tāpēc daudz par to nerunāšu. Tiek lietots matu augšanas stimulēšanai un mitrināšanai.

Šķir lapu un uzzini darbību gaitu

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru