Spēcīga recepte locītavu atjaunošanai

Līdz ar vecumu problēmas ar locītavām kļūst arvien aktuālākas. Bet lielākā daļa cilvēku turpina domāt kļūdaini, sak, ja tās ir nolietojušās, tad tur diez vai iespējams kā līdzēt.

Pilnīgas muļķības. Atzīstos, agrāk arī es tā domāju, līdz pati nepārliecinājos, ka atjaunot locītavas nekad nav par vēlu! Man bija nopietnas problēmas…Aptuveni pirms pusgada es ar grūtībām spēju pārvietoties pa dzīvokli. Kā tas viss pirms 7 gadiem sākās, tā ar katru gadu kļuva arvien sliktāk un sliktāk. Mieru nedeva elkoņu locītavas, augšstilbi, bet vistrakāk gāja ar ceļiem. Kā tie sāk griezties, tā es burtiski kaucu no sāpēm. Labi, ka meita vismaz spricēja pretsāpju līdzekļus, un tie arī palīdzēja tikai katru otro reizi.

No ārstiem jau bija slikta dūša. Nevienam nav nekāda daļa, ko runā dārgās poliklīnikās, un ko lētās. Visi apgalvo vienu un to pašu: “Locītavas līdz ar vecumu ir nolietojušās, ir vajadzīga operācija, lai tās nomainītu, bet nekādas garantijas mēs nedodam…” Un, ko lai es daru? Nācās pašai tikt skaidrībā, lasīt daudz materiālus par kaulu – skrimšļu sistēmu, iedziļināties, kāpēc tā notiek ar locītavām. Pārskatīju milzīgu informācijas daudzumu. Un uzdūros ļoti interesantam ķīniešu profesora rakstam. Ļoti precīzi raksta par problēmu, par sāpju iemesliem locītavās un piedāvā konkrētu metodi, kā tās atjaunot. Pēc šīs metodes es arī sāku ārstēties.

Un burtiski trešās dienas vakarā es pamanīju pirmos rezultātus. Uz problemātiskajām vietām veidojās spēcīga asins padeve, pat sārtums parādījās. Tas nozīmē, ka ir sācies atjaunošanās process. Rezultātā līdz nedēļas beigām pilnībā pazuda krakšķēšana pie katra kustības un pārgāja tās nīdošās sāpes. Bet vēl pēc pāris dienām pārgāja arī sāpīgās sajūtas noliecoties. Pamēģināju apsēsties – vispār bez grūtībām! Saliecu – atliecu celīšus pilnīgi brīvi, kaut arī visi apgalvoja, ka tikai locītavas nomaiņa man palīdzēs. Ar elkoņiem un gurniem arī nekādu problēmu – visu izārstēju! Dzīvoju un priecājos par dzīvi.

Šķir nākošo lapu un uzzini brīnumlīdzekļa recepti

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru