Spēcīga recepte locītavu atjaunošanai

Lūk, arī recepte:

ņemiet ķiploku, notīriet to,

ķiploka daudzums aptuveni 300 – 400 grami, izlaidiet to caur gaļas maļamo mašīnu, ielieciet litra burciņā un aplejiet ar kvalitatīvu nerafinētu augu eļļu. 2 nedēļas tumšā vietā nostādiniet, katru dienu saturu apmaisot. Iegūstat ķiploku eļļu. Izkāsiet caur 3 – 4 marles kārtām.

Lietošanas veids: apsmērējiet sāpīgo vietu (piemēram, kaklu pakauša daļā), līdz eļļa uzsūkusies. Aplieciet siltu šalli, un gultā iekšā. Jau pēc pirmajām procedūrām pazūd grūtības kustēties, kas tik ļoti raksturīga locītavu slimībām. Ārstēšanās kurss rit 2 mēnešus. Nākamajā dienā varat ieiet siltā dušā, bet smaka pazūd. Tāpat varat sasmērēt roku kauliņus, ja jums ir problēmas ar roku kauliņiem. Un rezultāti ir tādi paši. Jāsmērē tik ilgi, līdz eļļa ir pilnībā iesūkusies ādā.

Kāda ir ķiploku eļļas iedarbība. Ķiploks ir lielisks pretsklerozes līdzeklis. Izšķīdinot sklerotisko veidojumu ap sāpošo locītavu, bet artrozes gadījumā tieši asinsrites traucējumus sāpīgās locītavas vietā tādējādi veicinām veselības atjaunošanos.

Lietojot šo recepti, ir iespējamas blakusparādības.  Pastāv taču tibetiešu locītavu attīrīšanās ar ķiploka uzlējumu uz spirta. Bet tas neder visiem, ja cilvēkam ir aknu, nieru, aizkuņģa dziedzera saslimšanas. Šī recepte iedarbojas maigāk, jo tā ir nostādināta uz augu eļļas.

Bet, ja ir spēcīgs šo orgānu bojājums, tad tie var likt par sevi manīt. Vienkārši analizējiet, un saasinājumu gadījumā koriģējiet. Vai arī atceliet, vai arī pamainiet lietošanas shēmu – piemēram, nedēļu iemasējiet, tad ievērojiet pārtraukumu, līdz locītavas tiks galā ar šlaku izvadīšanu, un arī aknas un nieres tiks galā ar šlaku izvadīšanu. Protams, ārstēšanos vislabāk veikt ārstējošā ārsta uzraudzībā.

Starp citu, ierīvējot ķiploku eļļu rokas kauliņos, kāju papēžos, jūs tādāv veidā noņemat nobrāzumus, varžacis, biezās ādas veidošanos uz papēžiem, tulznas.

Mans padoms jums – neklausieties nevienā, locītavas var atjaunot jebkurā vecumā. Galvenais problēmas risināšanā izmantot prātu.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru