Šokolādes – riekstu pastu pagatavot var ātri, tai ir burvīga garša, noderēs vafeļu, eklēru, pankūku un arī turēt pildījumiem.
Sastāvdaļas:
Sviests – 125 gr.
Piena šokolāde ar riekstiem – 90 gr.
Iebiezinātais piens – 1 burciņā (380gr.)
Kakao pulveris – 1- 1.5 ēd.karote
LASI VĒL: Bērnības garša: 3 šokolādes desas receptes
Kā pagatavot:
Katliņā liekam 125 gr. sviesta un kausējam uz lēnas uguns.
Salaužam šokolādes tāfelīti un liekam klāt sviestam. Lēnām maisot izkausējam.
Pielejam iebiezināto pienu.
Klāt pieberam kakao un rūpīgi maisam, lai neveidotos graudiņi.
Vāram 5 minūtes.
Noņemam no uguns,ļaujam mazliet atdzist. Tad pārlejam traukā un liekam ledusskapī, lai kārtīgi atdzistu.
Viss gatavs. Labu apetīti
Avots: vkusno.mirtesen.ru