Šodien kļuvu par liecinieci un daļēji līdzdalībnieci briesmīgai un ļoti baisai situācijai

Šodien kļuvu par liecinieci un daļēji līdzdalībnieci briesmīgai situācijai, un pat ne briesmīgai, bet ļoti, ļoti baisai. No rīta iebraucu kafejnīcā, padzert kafiju, nepaspēju paēst brokastis, apsēdos, veicu pasūtījumu, sēžu un gaida. Blakus pie galdiņa sēž vīrietis aptuveni 60 gadus vecs un meitene aptuveni 8 – 9 gadus veca.

Bērns ir ģērbies ģimnāzijas skolas formā, kas atrodas netālu. Nezinu, kāpēc, bet mani samulsināja meitene, pareizāk viņas izskats, ļoti samulsis, bērns acīmredzami ļoti kautrējās, parasti ar radiniekiem bērni uzvedas kaut kā savādāk, ja tas būtu tētis vai vectēvs, bet meitene te sarka, te nolaida acis un gandrīz nemaz nerunāja, viņi acīmredzot bija atnākuši nedaudz ātrāk par mani, jo, kad es ienācu, oficiante pierakstīja viņu pasūtījumu, skatos, atnesa saldējumu, kūku, sulu, vēl kaut ko, bet vīrietis sēž un tā nesmuki skatās uz meiteni, nu tā neskatās uz meiteni, un tāpēc es sāku ieklausīties viņu sarunā.

Bet viņš viņu izprašņā, kur viņa mācās, kādā klasē, kaut ko par vecākiem pajautāja, un pēkšņi jautā, vai viņa negrib pabraukāties ar mašīnu, viņš it kā tepat blakus dzīvojot, un mājās viņam ir satriecošs suns un kucēni, meitene sākumā teica nē, ka vecāki neļauj viņai iet ciemos pie svešiniekiem, bet viņš sāk viņai stāstīt par kucēniem, un es skatos, ka bērns sāk šaubīties, no vienas puses gribas aizbraukt, bet tad atceras par vecāku aizliegumu, es pa to laiku izdzeru kafiju un bērns apēd saldumus.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru