Pilsēta, kurā jums ir lemts dzīvot, saskaņā ar jūsu Zodiaka zīmi

Jūs varat būs pārsteigti, uzzinot, ka valstīm un pilsētām ir pašiem savs horoskops. Valsts vai pilsētas “dzimšana” tiek uzskatīta par brīdi, kad tiek atklāta pirmā apmešanās vieta vai arī neatkarības pasludināšana.

Astrologi salīdzināja cilvēku ar pilsētu vai valsts atrašanās vietas horoskopu, interpretējot planētu ietekmi, un atklāja, kāda pilsēta der jums, saskaņā ar jūsu Zodiaka zīmi:

Auns: Ņujorka

Jūsu karjeras mērķtiecīgums ir ideāls uzplaukšanai Ņujorkā! Nauda plūdīs jūsu kabatā no neparastiem avotiem. Jūsu veselība būs stipra un nesagraujama šajā reģionā, neskatoties uz skaidro debesu trūkuma. Komunikācija ir svarīgs elements jūsu partnerattiecībās un jebkuros romantiskos sakaros. Enerģiskā, uz rīcību orientēta atmosfēra Ņujorkā vislabāk piestāvēs enerģiskajam Aunam.

Vērsis: Sidneja

Sidnejā jūs būsiet uzmanības centrā un attīstīsieties profesionālā ziņā. Finansiālās lietas uzlabosies, un ar tām arī stabilitāte un kopējā labklājība. Vērsim patīk atrasties dabas vidē, un dzīve Austrālijā paaugstinās viņa dzīvības enerģiju. Attiecības sakārtosies ideāli, jūs varat satikt partneri, kura vecums ievērojami atšķirsies no jūsējā.

Dvīņi: Sanfrancisko

Dvīņi ir izcili komunikatori. Tāpēc nav nekāds pārsteigums, ka viņus piesaistīs Silikona ieleja – augstās tehnoloģijas ražošanas un start-up centrs. Ja jūs esat datoru ģēnijs vai sociālo tīklu zvaigzne, jūsu karjera var sasniegt neiedomājamas virsotnes Sanfrancisko! Ja jūs meklējat mīlestību, fiziskā piesaiste šajā pilsētā pastiprināsies desmitiem reižu. Pat, ja jūs apstāsieties ielas vidū, jūs varat sastapties ar savas dzīves lielo mīlestību.

Vēzis: Venēcija

Vēzis ir ūdens zīme, un Venēcija, pazīstama arī kā Ūdens Pilsēta, ir ideāla dzīvesvieta jums. Jūs sajutīsieties kā mājās, tikko šeit nokļūsiet. Cilvēki, ar kuriem jūs kontaktēsieties šajā romantiskajā pilsētā, sagrozīs jums galvu. Mēness un Marsa savienojums sniegs jums papildus impulsu centienos sasniegt nospraustos mērķus. Ja pārcelšanās uz Venēciju nav iespējama, neliels atvaļinājums uz šo pilsētu uzlādēs jūsu baterijas.

Lauva: Parīze

Zilo asiņu Lauvai šeit izrādīs karalisku cieņu, un to viņi alkst visvairāk! Saule valda gan pār Parīzi, gan pār Lauvu, tāpēc dzīve Uguņu Pilsētā atklās Lauvam vislabākās perspektīvas. Jebkurš aicinājums vai jauns darbs būs veiksmīgs, pateicoties spēcīgajai Saules pozīcijai jūsu horoskopā. Atttiecības var sagaidīt netradicionālu pagriezienu, jo jūs aizrauj neparastas personības.

Jaunava: Tokija

Jaunava ir perfekcioniste, kas liek viņai pastāvīgi pilnveidoties. Jūsu izsmalcinātā stila izjūta ir tas, kas ideāli saskan ar neparasto Tokijas dzīvi. Japāņu kultūra tiek būvēta uz paražām un etiķeti, pārklājotos ar jūsu raksturu. Šeit jūs varēsiet sasniegt visu, ko vien vēlaties – jebkuras jūsu prasmes tiks novērtētas pēc nopelniem. Marsa saikne ar Jupiteru garantē panākumus, ko rada jauni, izdevīgi sakari.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru