Smieklīgais horoskops: kā uzvedas zodiaka zīmes, kad ir dusmīgas?

Kāds vienkārši bezspēcīgi atmet ar roku, kad dusmojas, bet citi jau meklē priekšmetu, ar kuru dusmās kādu sist. Nereti tas ir pa tiešo atkarīgs no katras zodiaka zīmes.

Mūsu horoskops ir par sadusmotām zodiaka zīmēm – lai gan tas savā ziņā ir tikai joks, ir zināms, ka katrā jokā ir sava daļa patiesības. Iespējams, ka šis horoskops jums noderēs nākošreiz, kad jūsu priekšnieks Mežāzis zaudēs savaldīšanos, bet varbūt jūs paši paskatīsieties uz sevi no malas ar humoru.

Auns

Auni parasti sadusmojas divos veidos. Viņi var aizsvilties no dusmām vai pēkšņi eksplodēt. Šādā stāvoklī viņi parasti atgādina sadusmotu bulli. Par laimi, viņiem tas diezgan ātri pāriet, lai gan šīs zīmes pārstāvji tiek uzskatīti par ļoti ietiepīgiem.

Vērsis

Vērši ir pacietīgi, bet pēc tam ilgi dusmojas. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji parasti uzkrāj aizvainojumu, ilgi iznēsā to sevī, bet pēc tam visu izgāž virsū savam pāri darītājam, turklāt darot to brīdī, kad viņš to vismazāk gaida. Tieši tādēļ psihologi iesaka šādiem cilvēkiem kārtīgi izrunāties, nevis turēt visu sevī.

Dvīņi

Dvīņi dusmojas ar īstu scēnu, viņi nebaidās izrādīties, taču, ja viņi ir sadusmoti ar nolūku, tad bez atriebības nu nekādi. Par laimi, Dvīņiem ir rotaļīga daba, tādēļ viņi ļoti bieži ātri pievēršas kaut kam citam. Tas ir arī pareizi, jo apkārt ir tik daudz pozitīva, ka nav jēga pievērsties negatīvam.

Vēzis

Kad Vēzis ir sadusmots, tas parasti apvainojas, bēdājas un ieņem upura lomu. Taču tieši šādās situācijās ļaunie Vēži ir visbriesmīgākie, jo tie izraisa apkārtējiem vainas sajūtu, kas var panākt šī cilvēka (un pat citu neiesaistīto pušu) pašvērtējuma un sirdsapziņas sagraušanu.

Lauva

Aizkaitināta Lauva noteikti vēlēsies atrisināt problēmu, jo jutīsies aizvainots. Lauvas var izdomāt visgrandiozāko atriebības plānu savam pāri darītājam, palaižot apkārt visbriesmīgākās tenkas. Patiesībā Lauva var būt bīstams ne tikai saviem ienaidniekiem, bet arī apkārtējiem – uzmanieties!

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru