Smieklīgais horoskops: kā uzvedas zodiaka zīmes, kad ir dusmīgas?

Jaunava

Jaunava spēj ļoti ilgu laiku atcerēties savu pāri darītāju, tās mēdz ilgi un dikti plānot atriebību. Diemžēl Jaunavas ir ļoti ļaunatminīgas. Jaunavai nav nekādu problēmu uzrakstīt simtiem sūdzību par kādu darbinieku, nemaz nenogurstot. Šīs zīmes sievietēm nav nekādu problēmu katru gadu iegriezt savai sāncensei. Ne velti daudzi iesaka Jaunavām šo spēku un enerģiju veltīt labiem darbiem, nevis šādām liekām pūlēm.

Svari

Kad Svari ir dusmīgi, tie izjūt divpusēju dabu. Tieši dusmu brīžos atklājas tas, cik ļoti divpusēji viņi patiesībā ir. Dusmoties ilgāk vai arī piedot un dzīvot tālāk? Atminēties visu ļauno vai izdzēst to ārā no savas dzīves? Svari mēdz ļoti ilgi svārstīties. Situācijas atrisinājums ir atkarīgs no tā, kurā stadijā viņiem apnīk par to dusmoties.

Skorpions

Skorpions ir tā zodiaka zīme, kas dusmu brīdī apvieno visu – Dvīņu radošumu, Jaunavu uzstājību un Lauvu pēkšņo eksplodēšanu. Nav neviena cita zīme, kas spēj radīt tik spēcīgu triecienu, kā Skorpions. Taču, kad nostājaties pret Visumu, atcerieties par bumeranga efektu. Runa nav tikai par negatīvo ienaidniekam, bet arī par kaut ko labu saviem tuviniekiem.

Strēlnieks

Strēlnieki dusmojas ļoti neparedzami. Reizēm tie var vienkārši atmest ar roku un par to nesatraukties (lai gan dziļi sirdī par to satraucas vēl ilgu laiku), bet reizēm viņi spēj atminēties pāri darītāju vēl gadiem ilgi. No sērijas – tu pirms pāris gadiem izdzēri manu jogurtu, pieminot šo atgadījumu cilvēkam atkal un atkal. Taču šādā gadījumā Strēlnieks noteikti nedusmosies pilnā nopietnībā.

Mežāzis

Mežāži dusmojas maz un reti, jo Mežāžus ir ļoti grūti izvest ārā no pacietības. Taču, ja nu gadījumā kādam izdodas izvest no pacietības šo miera mici, jums būs ļoti grūti izgrozīties no šīs situācijas vēl ilgu laiku. Mežāžiem, tāpat, kā Jaunavām, piemīt ļaunatminība.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri parasti ļoti vētraini dusmojas, un ir vienalga, vai tas ir garāmgājēs, kas nejauši uzkāpis uz kājas, vai arī pasaules ļaunākais cilvēks. Taču Ūdensvīri reti kad nonāk līdz atriebības brīdim. Viņi parasti cenšas to visu darīt šādi – pierādot saviem konkurentiem, ka viņš ir daudz labāks par tiem.

Zivis

Zivis parasti dusmojas ļoti neaktīvi, taču mēdz pārdzīvot pāri darījumu atkal un atkal. Šīs zīmes pārstāvjiem daudz vieglāk parasti ir palaist vaļā pāri darītāju un dzīvot tālāk. Taču, ja jums tas neizdodas, tad tikt vaļā no šīm dusmām var ar psihologu ieteikumu palīdzību.

Mazāk dusmojieties un biežām smaidiet, jo smaids un pozitīvisms paildzina mūžu un palielina enerģijas daudzumu.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru