Skorpiona saderība ar citām zīmēm: no labākām līdz sliktākām

1.Mežāzis

Skorpions un Mežāzis ir līdzīgi ar raksturiem. Viņi abi ir spīgīti un pārlieku aizsargajas savas neuzticības dēļ. Bet viens otra acīs viņi uzskata, ka viņu partneris ir ideāls. Tas rada attiecības, kurās viņi paļaujas viens uz otru. Dažreiz tās mēdz būt aukstas, kad saskaras ar grūtībām. Bet, lai cik labi viņi arī neizliktos, ka viņiem ir labi, viņi vienalga to uzzinās, pazīstot viens otru. Viņi uzmanīgi seko viens otram un saprot, kad un ko otram cilvēkam vajag. Tajā laikā, kad kāds no viņiem ir uzcēlis pārāk augstas sienas, katram ir laiks un pacietība, lai iekarotu otra uzticību. Šīs zīmes ir ļoti izvēlīgas attiecībās uz to, kam viņi atdod savu sirdi, bet tikko kā viņi izdarīs izvēli – atpakaļceļa vairs nebūs.

2. Svari

Svaru un Skorpiona savienojums ir gandrīz ideāls, jo, lai arī Skorpionam ir spēcīgas emocijas, Svari ar vieglumu un bezrūpību tās līdzsvaro. Svari māca Skorpionu neņemt lietas personīgi un smagi. Sabiedrībā gan Svari, gan Skorpioni jūtas kā zivis ūdenī, viņi neieciklējas viens uz otru, un tas ir forši. Kā pāris Svari un Skorpions visticmaāk ir visuzticamākās no visām zīmēm. Viņu savienību tik unikālu padara tas, ka viņi saprot – attiecības visupirms sākas ar draudzību, un pēc tam jau tiek ņemts vērā viss pārējais.

3. Ūdensvīrs

Ūdensvīrs ļauj Skorpionam parādīt savu īsto dabu un nekautrējas no tās. Ūdensvīrs ir viena no dīvainākajām un atmiņā paliekošajām zīmēm. Viņi labi saprot viens otru. Kad rodas problēma, katrs no viņiem attālinās no tās, un katram ir vajadzīga sava telpa, lai problēmu atrisinātu. Tas, kurš saprot klušēsanu un neņem to personīgi, ir ideāli piemērots Skorpionam. Turklāt viņiem abiem patīk sarkasms.

4. Zivis

Zivis un Skorpions ir interesants pāris. Katrs no viņiem ir emocionāls un dziļš, tikai Skorpions zina, kā to noslēpt, bet Zivis ir atvērtas savu jūtu izrādīšanā. Zivis vienmēr izskatīsies tā, it kā viņām ir vajadzīga mīlestība, Skorpions savukārt pieķeršanos izrāda ieturēti un saglabā savas attiecības noslēpumā. Skorpions vienmēr attiecībās dominē, un Zivis uzzied, jo viņām nepatīk būt galvenām. Šī kombinācija ved pie spēcīgas mīlestības, jo šo abu zīmju jūtas ir sarežģītas un dziļas.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru