Skorpiona saderība ar citām zīmēm: no labākām līdz sliktākām

5. Strēlnieks

Šo pāri unikālu dara abu zīmju spītība. Viņi pastāvīgi cīnīsies viens ar otru. Strēlniekam ir bieza āda, un viņš mierīgi uzņem vārdiskos dzēlienus, atbildot Skorpionam ar abpusēju sarkasmu. Katrs no viņiem ir spēcīga personība, viņi dara viens otru labāku un stiprāku, atbalstot, uzslavējot un veicinot sasniegt izvirzītos mērķus.

6. Lauva

Lauvas un Skorpiona savienība ir harmoniska tāpēc, ka Lauva izbauda vispārēju uzmanību, Skorpions paiet maliņā un ļauj viņam peldēties slavas staros bez jebkādas greizsirdības izpausmēm. Lauva tieksme pēc varas sarežģī attiecības ar Skorpionu. Bet viņi ciena viens otru un savas attiecības.

7. Vēzis

Gan Vēzis, gan Skorpions ļoti labi atpazīst cilvēkus. Viņi alkst mīlestības un pieķeršanās, un ir ļoti piesardzīgi partnera izvēlē. Tāpēc, kad Vēzis un Skorpions atrod viens otru, viņi aizbēg viens no otra, baidoties no sāpēm un zaudējuma. Neviens no viņiem neveiks nepieciešamos soļus, lai attīstītu un stiprinātu attiecības. Kopā šī savienība ved pie neattaisnotām cerībām un vilšanos.

8. Jaunava

Jaunavas un Skorpiona savienība nav nemaz tik slikta, vienkārši tā nav tik intensīva un emocionāla, kā to vēlētos Skorpions. Tās ir stabilas un normālas attiecības, bet tās ir garlaicīgas. Katra no šīm zīmēm ir perfekcioniste un tiecas pēc panākumiem. Kopā viņi atbalsta viens otru karjerā un kopēju mērķu sasniegšanā, bet tas ir arī viss, kas viņus saista. Šajās attiecībās nav dzirkstelītes.

9. Dvīņi

Dvīņi un Skorpions saprot viens otru un zina, ko katrs no viņiem vēlas. Viņi abi ir pārņemti paši ar sevi, un nezina, kā pareizi izteikt to, ko viņi vēlas. Bet viņi arī par to nepajautās. Katrs no viņiem vēlas, lai kāds automātiski nolasītu viņu domas. Tādas attiecības ir nolemtas neveiksmei, jo tajās trūkst komunikācija un sapratne.

10. Vērsis

Vērsis un Skorpions ir nelaimīgs pāris. Viņu parādīšanās otra dzīvē ir līdzīga viesuļvērtrai, kas iznīcina labāko katrā no viņiem. Viņu spēcīgās personības smacē viens otru, bet viņu stingrība ievaino katru no viņiem. Turklāt katrs cenšas noslēpt sāpes, kuras ir nodarījis otram. Tās ir vienas no iznīcinošākajām attiecībām, kad abi ir tik spītīgi, ka neviens nevēlas saraut saikni.

11. Auns

Auna un Skorpiona kombinācija ir vēl iznīcinošāka. Abi ir karstgalvji, un nevar tikt galā ar dusmām. Starp viņiem vienmēr būs velkoņa vilkšana. Turklāt gan Auns, gan Skorpions ir dominanti, mūžīgi cīnītāji par varu, un viņi nezina, kā apstāties.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru