Jūsu Zodiaka zīme ir pesimists vai optimists? Noskaidrojiet!

Ir cilvēki, kas dodas caur dzīvi ar tādu prieku, it kā tas būtu atrakciju karuselis. Viņi vienmēr visur saskata pozitīvo un nekad neskumst.

Tad, protams, ir pretēji cilvēki, kas staigā apkārt kā riktīgs lietus mākonis. Viņi par visu ir neapmierināti, viņiem ir ļoti grūti izdabāt, turklāt pat vispatīkamākos dzīves mirkļus viņi mīl skatīt caur negatīvo prizmu.

Un kāds ir jūsu Zodiaka zīmes pārstāvis?

Auns

Lai būtu pavisam patiesi – jums gluži vienkārši nav laika, lai būtu par pesimistu. Jūs esat aizņemti ar citiem plāniem, tādēļ jūsu galvā uz riņķi iet visādas domas, plāni, idejas. Pat tad, ja jūsu prātā iesēžas kaut kas negatīvs, tas ātri vien tiek izdzīts no jūsu galvas, jo jūs nebarojat negatīvismu ar savu uzmanību.

Vērsis

Jūs esat pietiekoši pesimistisks cilvēks, tādēļ citi cenšas no jums izvairīties. Jūs lieliski apzināties, ka negatīvisms, kas atrodas jūsos, lēnām jūs sagrauj, taču, šķiet, jums tas netraucē. Kopumā jūs esat ļoti apmierināti ar savu pasaules skatījumu, jo jūsu devīze ir: “Mazāk gaidīsi, mazāk vilsies!”

Dvīņi

Jūs esat cilvēks, kas vienmēr balansē. Kad jums ir skumji, jūs varat paraudāt un izrādīt savu negatīvismu ārēji. Līdzko jums ir labi, cenšaties ar savu pozitīvismu dalīties ar apkārtējiem. Jūs lieliski pielāgojaties jebkurās situācijās, turklāt vienmēr jūtaties ļoti ērti.

Šķir nākošo lapu un lasi atlikušo zīmju raksturojumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru