9 aktieri, kuri katrā no savām filmām pielieto vienu un to pašu triku

Daudzi no mums var atšķirt, kas ir bijis filmas režisors, aplūkojot vien pāris minūtes no filmas. Piemēram, ja kādā no filmas kadriem divi cilvēki vienlaikus pavērš viens pret otru ieročus, tad ir skaidrs, ka filmas autors ir Kventins Tarantīno. Taču izrādās, ka šādas īpašības ir ne tikai filmu režisoriem, bet arī pašiem aktieriem.

Mūsu redakcija ir apkopojusi 9 slavenības, kuru “odziņas” atpazīs teju ikviens filmu cienītājs.

Džonija Depa cepures

Meistarīgi attēlotie tēli Džeks Sperovs, Villijs Vonka un Trakais Cepurnieks nav iedomājami bes speciālā galvas aksesuāra. Protams, ka īpašās cepures nēsā ne tikai izdomātie tēli, bet arī daudzi citi Džonija tēlotie personāži. Turklāt Džonija Depa fani atzīst, ka arī dzīvē aktierim patīk cepures un viņam tās vareni labi piestāvot.

Semjuela Džeksona oratora spējas

Semjuelam Lī Džeksonam ļoti patīk izteiksmīgi attēlot savus tēlus ar labām oratora spējām. Pirmo reizi šo spēju Semjuels attīstīja filmā “Lubene”. Aktieris arī turpina iepriecināt savus fanus ar izteiksmīgu un emocionālu dialogu veidošanu.

Leonardo Di Kaprio tosti

Neviens nespēj pateikt labāku tostu, kā to dara Leonardo Di Kaprio. Pirmo tostu Di Kaprio pacēla savas aktiera karjeras sākumā, tēlojot Džeku Dolsonu filmā “Titāniks”. Pēc tam viņš meistariski to atkārtoja filmās “Atsvabinātais Džango”, “Volstrītas vilks” un, protams, “Lieliskais Getsbijs”.

Sprinteris Toms Krūzs

Jūs noteikti kaut kad bijāt dzirdējuši frāzi – skriet kā Toms Krūzs. Tā tiešām arī ir, jo aktierim ļoti bieži filmēšanās nākas skriet. Tikai “Neiespējamā misijā” vien Krūzam nācās pievarēt neskaitāmus kilometrus, turklāt visdažādākajos apstākļos, un viņam tas ļoti labi padodas.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru