Šīs 5 lietas norāda uz to, ka jūs kontaktējaties ar pilnīgu psihopātu. Ja esat pamanījuši Nr. 4, tad skrieniet, ko kājas nes!

Lielākajai daļai cilvēku vārds “psihopāts” asociējas ar Hičkoka slavenās filmas “Psiho” varoni. Toties reālajā dzīvē psihopāti var pūlī vispār neizcelties. Jūs varat ļoti ilgi pazīt cilvēku, un turklāt ne vismazākajā mērā iedomāties viņa tumšo pusi.

Īsti psihopāti reti, kad nonāk līdz fiziskai vardarbībai, jo lielākajai daļai labāk patīk spēlēties ar cilvēku emocijām. Visbiežāk vini izmanto tādus psiholoģiskos paņēmienus kā dominēšana un manipulācija. Psihopāti vienmēr skaidri zina, kā iegūt to, kas viņiem ir vajadzīgs, tāpēc viņiem neticami patīk spēlēt “prāta spēles”.

Kā saprast, ka jūs runājat ar psihopātu?

Psihopāti māk būt ļoti valdzinoši, un bieži vien izskatās neticami pievilcīgi. Parasti viņi rada sev izcilu imidžu, tādā veidā liekot sevi apbrīnot.

Patiesībā psihopāti ir ļoti bīstami. Viņi izskaitļo katru vārdu un kustību. Viņi var radīt iespaidu, ka izbauda sarunu, un tajā pašā laikā plānot, kā jūs morāli vai pat fiziski iznīcināt. Psihopāti noteikti zina, kā ar jums manipulēt, lai iegūtu vēlamo. Parasti viņu darbību var izskaidrot ar tieksmi pēc naudas, seksa un slavas.

Lūk, 5 pazīmes tam, ka jums ir darīšana ar vienu no psihopātiem.

  1. Viņi pastāvīgi runā puspatiesības, melo un attaisnojas

Laiku pa laikam mēs visi nedaudz samelojam, bet saziņā ar psihopātiem jūs dzirdēsiet TIKAI melus. Viņi mētājas ar nepiepildītiem solījiem, labprāt klačojas par citiem un visu laiku melo par sevi. Ja jūs esat pamaījuši, ka kāds jums pastāvīgi melo, pastāv liela iespējamība, ka ar to cilvēku kaut kas nav kārtībā!

  1. Viņi izvedas aizsargājoši vai skatās uz jums no augšas uz apakšu

Psihopāti cenšas pār jums dominēt, tāpēc viņi vienmēr centīsies skatīties uz jums no augšas. Šie cilvēki liek jums justies nepārliecināti. Pēc saziņas ar viņiem jūs izjūtat VAINAS sajūtu vai arī atvainojaties. Viņi skaidri zina, uz kura slēdža ir jānospiež, lai tiktu līdz jūsu dvēseles tālākajiem nostūriem!

Šķir nākošo lapu, un uzzini atlikušās pazīmes! 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru