Iemesls, kāpēc princis Viljams atsakās nēsāt laulību gredzenu, ir atklāts! Kurš to būtu domājis…

Keita Midltone un princis Viljams regulāri parādās kopā pasākumos. Viņi izskatās laimīgi, bet ir kaut kas, ko vienkārši nav iespējams saprast…Kāpēc princis nenēsā laulības gredzenu?

Ja jūs jau sākāt krist panikā un fantazēt par fiktīvām laulībām un ko tamlīdzīgu, tad apstājieties! Izskaidrojums ir daudz banālāks un dīvaināks. Princis Viljams vienkārši neatzīst jebkāda veida juvelierizstrādājumus, tāpēc vēl ilgi pirms laulību ceremonijas paziņoja līgavai un pietuvinātajiem cilvēkiem, ka laulību gredzens nebūs izņēmums.

Reiz princa Viljama vectēvs, princis Filips, arī atteicās nēsāt laulību gredzenu. Bet viņa dēls, Viljama tēvs, nesekoja piemēram: princis Čārlzs labprāt nēsāja gredzenu savu laulību laikā ar Diānu, nēsā arī tagad, jo ir precējies ar Kamillu. Tomēr zināma īpatnība viņam tomēr ir. Viņš laulību gredzenu nēsā uz mazā pirkstiņa.

Princis Viljams lai arī atteicās nēsāt gredzenu, tomēr tas nekādi netraucē Kembridžas hercogienei nēsāt divus uzreiz! Smalku laulību un leģendāro gredzenu, kuru nēsāja princese Diāna. Pēdējais ir taisīts no baltā zelta ar 18 karātu zilo safīru, kas ieskauts ar 14 briljantiem!

Vai jūs varētu atteikties nēsāt savu laulības gredzenu?

Avots: marketium.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru