Šīs 5 lietas norāda uz to, ka jūs kontaktējaties ar pilnīgu psihopātu. Ja esat pamanījuši Nr. 4, tad skrieniet, ko kājas nes!

  1. Viņi ir lišķi un nosodītāji

Psihopātiem ļoti patīk norādīt uz jūsu trūkumiem un kļūdām, kā arī jūs par tām nosodīt. Viņiem patīk justies labāk, pazemojot citus ( it īpaši publiski). Tieši tāpēc viņi DRAMATIZĒ situāciju un cilvēku priekšā jūs NOSODA. Pat par savām kļūdām!

  1. Viņos dzīvo vairākas personības

Šiem cilvēkiem parasti ir DAUDZAS inkarnācijas. Šodien psihopāts uzvedas kā eņģelis, bet rīt kļūs par īstu sātana iemiesojumu. Viņi mēdz būt vienkārši lieliski, tēlojot upuri un vienlaikus dominējot pār jums. Iemācieties nereaģēt uz viņu asajām garastāvokļa maiņām. Neļaujiet psihopātiem jūs ietekmēt!

  1. Viņi sevi uztaisa par upuri

Psihopātiem novērojama tieksme vienmēr un itin visā vainot citus cilvēkus. Tāds cilvēks nepar ko savu vainu neatzīs. Visdrīzāk viņš sevi pataisīs par UPURI vai arī izdarīs tā, ka jūs paši sāksiet sevi vainot itin visā.

Ja esat pamanījuši jebkuru no šīm pazīmēm, tad esiet ļoti  uzmanīgi! Psihopāti ir ļoti bīstami, un ir īsti manipulāciju meistari. Viņi vienmēr atradīs veidu, kā jūs apvainot vai likt jums atzīt savas kļūdas.

Šie cilvēki var paņemt visu jūsu enerģiju un morāli jūs iznīcināt. Tāpēc centieties turēties no viņiem pa gabalu un nepielaist sev klāt. Kontaktēšanās ar psihopātiem rada vien drāmu, nepatikšanas un negatīvu. Viņu toksiskās vibrācijas ietekmē jūs vairāk, nekā jums var likties!

Avots: marketium.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru