Sindija Vilde novērtē Latvijas apakšveļas ražojumus

Vakar Liepājas koncertzālē “Lielais dzintars” 4. apakšveļas nozares uzņēmēju biznesa foruma ietvaros norisinājās modes skate, kurā 10 ievērojami apakšveļas zīmoli prezentēja savas jaunākās kolekcijas. Notikumu apmeklēja arī pasākumu aģentūras “Bordo” īpašniece Sindija Vilde, kas bija patīkami pārsteigta par apakšveļas industrijas plašo piedāvājumu.

“Šis bija burvīgs pasākums, kurā atklāju, kas vispār notiek apakšveļas industrijā un kā tā attīstās Latvijā. Biju patīkami pārsteigta par mūsu 10 zīmoliem, kuru kolekcijas tika atrādītas skatē. Nezināju, ka to ir tik daudz mūsu valstī, turklāt skatē pat nebija pārstāvēti visi Latvijas zīmoli. Bija jūtams, ka apakšveļas mode vairs netiek tik ļoti ražota Krievijas tirgum, līdz ar to krāsu un modeļu, un materiālu izvēle bija vairāk atbilstošāka Eiropai,” par saviem iespaidiem stāsta Sindija Vilde.

LIAA organizētajā 4. apakšveļas nozares uzņēmēju biznesa forumā Liepājā divu dienu garumā vairāk nekā 200 dalībnieki no deviņām valstīm iepazinās ar jaunākajām apakšveļas ražošanas tendencēm Latvijā un pasaulē, vērtējot labākos tirdzniecības un eksporta risinājumus un iezīmējot nozares nākotnes iespējas. Īpašā apakšveļas modes skatē jaunās kolekcijas prezentēja “Gracija-RIM”, “La Coquette”, “Nikol Djumon”, “Orhideja”, “Regina N”, “Rosme”, “Stefi L”, “V.I.P.A.”, “V.O.V.A.” un “Ze:Bra”

“Mans favorīts skatē bija “Gracija-RIM” zīmols, kas izcēlās ar īpašu pasniegšanas veidu un vilinošu video uz lielā ekrāna. Manu uzmanību piesaistīja arī oriģinālie aksesuāri, kas papildināja apakšveļas dizainu, un radošā pieeja brendingam uz zeķēm un aprocēm. Manuprāt, ļoti drošs un pat ambiciozs pieteikums, vēl jo vairāk, ka šo zīmolu redzēju pirmo reizi. Vēl man patika klasiski sievišķīgais un noslēpumainais zīmola “Rosme” iznāciens ar garajiem peņuāriem un rīta svārkiem. Protams, arī zīmols “V.O.V.A.” ar viegli vējā plandošiem okeāna zilās krāsas peņuāriem un valdzinoši modernām piegrieztnēm pašai apakšveļai,” stāsta Sindija Vilde.

Sindija Vilde atklāj, ka arī pati izvēlas Latvijā ražoto veļu un citus tekstilizstrādājumus, jo ir uzticīga to kvalitātei un dizainam.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru