Kādēļ Zivis ir visgrūtāk saprotamā zodiaka zīme?

Zivis ir spilgta un ļoti emocionāla zodiaka zīme, kas ļoti rūpīgī slēpj savas vēlmes un patieso būtību no apkārtējās pasaules.

Tās ir maigas, mīlošas, gādīgas būtnes ar zelta sirdi, kas ļoti vienkārši spēj ieslēgt paši savas emocijas un jūtas tādā kā krātiņā. Viņi to vien dara, kā iegrimst savās domās, viņi bieži vien cenšas aizmukt no apkārtējās pasaules, jo viņiem ir ļoti bagātīga un dziļa iekšējā pasaule, kas spēj nokrāsot bēdas ar krāsainām fantāzijām. Zivis ir vislielākie sapņotāji no visām zodiaka zīmēm, turklāt viņi atšķiras no citiem ar savu radošo dabu. Taču Zivis bieži jūt, ka apkārtējie ne vienmēr viņus saprot un bieži vien pat nedzird – tas viss ieved viņus depresijā.

Zivīm ir daudz kas, ko viņi spēj sniegt mūsu pasaulei, turklāt mēs visi varam no viņiem tikai mācīties.

Tad kādēļ īsti Zivis ir tik grūti saprast? Lūk, kādēļ!

Viņi ļoti bieži ietur distanci no citiem

Zivīm, tāpat, kā jebkuram citam cilvēkam, gribas, lai viņus saprastu, taču viņiem ļoti reti kad izdodas atrast pareizos vārdus, lai izrādītu savas jūtas. Viņi lielāko daļu laika pavada noslēgti sevī, kas liedz iespēju tikt pie viņiem pat tiem, kas ar laiku to patiešām vēlas. Ja jūs neliksieties mierā, tad agri vai vēlu Zivis ielaidīs jūs pie sevis, taču tam tiešām nepieciešams laiks. Attiecieties pret viņiem ar mīlestību, cieņu un sapratni, lai jau pavisam drīz iegūtu viņu cieņu. Zivis ļoti bieži baida ārējā pasaule, tādēļ viņi meklē mierinājumu savā radošumā un iztēlē. Pamēģiniet parunāt ar viņiem par literatūru, mākslu vai arī vēl kaut ko radošu – pastāv ļoti liela iespēja, ka viņi pavisam drīz atdzīvosies un aktīvi iesaistīsies diskusijās.

Zivīm patīk no realitātes paslēpties savā iedomu pasaulē

Zivis var ļoti ātri sarūgtināt apkārtējā pasaule, galvenokārt tādēļ, ka Zivīm tā šķiet pārāk prasīga, ierobežojoša un izsmeļoša. Pasaule nes mūs līdzi tādā ātrumā, ka Zivis bieži vien nespēj tikt līdzi, tādēļ mīl paslēpties savā iedomu un fantāziju pasaulē. Zivis nevēlas izlikties jums kā sagrautas personības, taču mūsdienu pasaule un tās ritms pilnībā spēj atņemt viņu dzīvības spējas un dzīvesprieku. Mēģiniet saprast šo rakstura iezīmi un jums būs daudz vieglāk komunicēt ar saviem draugiem Zivīm pat tad, kad viņi būs noslēpušies savā iedomu pasaulē.

Viņi vēlas satuvināties ar cilvēkiem, bet baidās, ka tie nodarīs viņiem pāri

Zivis, kā likums, ir ļoti labsirdīgas un izpalīdzīgas, tādēļ ir daudz cilvēku, kas izmanto šīs viņu labās rakstura iezīmes. Zivis sapņo par romantiku un mīlestības pilnām attiecībām, taču viņi ir tik daudz reižu apdedzinājušies, viņiem tik daudz reižu ir darīts pāri, ka Zivīm rodas ļoti lielas problēmas nekļūdīties cilvēkos arī nākošoreiz. Taču, ja jūs dosiet Zivīm iespēju un pierādīsiet, ka esat tā vērti, iegūsiet ar mīlestību pārpildītas un ļoti interesantas attiecības – turklāt vienalga, vai tās būs romantiskas vai platoniskas attiecības.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru