Siļķes torte. Absolūts hīts un jaunums

Siļķes torte aizēnos jebkurā galda klājumā gaļas salātus un siļķi „kažokā”! Absolūts hīts un jaunums! Kaut ko tādu jūs vēl neesat mēģinājuši!

Teikšu jums visu mūsu viesu un paziņu vārdā, kuri jau dabūjuši siļķu tortes uz vafeļu pamatnes recepti – uzkoda sanāk augstas klases!

Ļoti maiga, vienkārši kūst mutē (bez pārspīlējuma), ar smalku siļķītes pēcgaršu. Mmm… baudījums.

Sastāvdaļas:

  • vafeļu pamatņu iepakojums;
  • siļķe – 1 gb
  • burkāni – 2-3 gb vidēja izmēra;
  • 3 olas;
  • ciets siers – 100 grami;
  • majonēze – 500 grami.

Gatavošana:

  1. Olas un burkānus novāriet.
  2. Siļķi attīriet no asakām un ādas. Sagrieziet mazos kubiņos.
  3. Sāciet veidot siļķu torti: uz šķīvja uzklājiet majonēzes kārtu, uzlieciet pirmo vafeles pamatni, nosmērējiet to ar majonēzi, pēc tam izlieciet pusi siļķes, majonēzi, pa virsu vafeli, tāpat uzsmērējiet majonēzi, burkānus ar rupjo rīvi uzrīvējiet tieši uz tortes, lieciet vafeli, majonēzi un olu uz rupjās rīves. Atkārtojiet vēlreiz siļķi, burkānus, olas.
  4. Augšējo slāni tāpat nosmērējiet ar majonēzi un sarīvējiet uz rupjās vai smalkās rīves sieru.
  5. Ļaujiet siļķu tortei ievilkties nakti (vai arī ne mazāk kā 3 stundas ledusskapī) un pasniedziet galdā.

Labu apetīti!

avots: vkurselife.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru