Pieber savam šampūnam šķipsniņu sāls… rezultāts Tevi pārsteigs!

1Saka jau, ka sāls ir ļoti kaitīga, taču, kā izrādās, pastāv arī daži izņēmuma gadījumi, kad sāls nav ne tikai kaitīga, bet pat visnotaļ noderīga!

Ļoti daudzas daiļā dzimuma pārstāves jau zina, ka sāls ir labākais palīgs matu un ādas skaistumam, tāpēc ņem parasto galda sāli, ko var nopirkt jebkurā pārtikas veikalā, turklāt burtiski par dažiem centiem, un uzzini visus noslēpumus par to, kā to izmantot skaistumkopšanā.

Lasi vēl: Sāls diēta palīdz izvairīties no pumpām

Patiesībā daudzi no mums jau zina par sāls vērtīgajām īpašībām, jo bieži vien sāls tiek izmantota, piemēram, kāju vanniņām, taču ir vēl ļoti daudzi citi sāls izmantošanas veidi, kurus Tev noteikti vajadzētu pamēģināt!

1. Matiem

Ja Tavi mati ātri taukojas, Tu vari pamēģināt šo triku: pievieno nedaudz sāls savam parastajam šampūnam. Tas ilgtermiņā palīdzēs samazināt Tavu matu taukainību. Vēl Tu vari izmantot nedaudz sarežģītāku metodi, kas palīdzēs Tev palielināt savu matu apjomu: pievieno sāli savam kondicionierim, uzkarsē šo maisījumu uz plīts un pēc tam no saknēm līdz galiņiem iesmērē to savos matos, paturi 20 minūtes un pēc tam izskalo. Tas novērsīs sašķēlušos galus un novedīs pie matu apjoma palielināšanās.

2. Sejai

Sajauc sāli kopā ar šķidrajām ziepēm vai attīrošu sejas krēmu, rūpīgi uzklāj to uz sejas un pēc tam noskalo ar siltu ūdeni. Tas palīdzēs saglabāt ādas mitruma līmeni un noņemt atmirušās ādas šūnas.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru