Sievietes Ķīnā neslimo ar krūts vēzi! Uzzini kāpēc!

Mēs ar kolēģiem centāmies atrast šim faktam loģisku izskaidrojumu, pētot ikdienas dzīvi, fizisko slodzi un uzturu. No sākuma mūsu uzmanību piesaistīja fakts, ka Ķīnas sievietes uzturā lieto  ļoti maz tauku – 14%, ja salīdzina tos ar 36%, kas novērojams rietumeiropas diētās. Taču šis izskaidrojums mums nederēja, jo , pirmkārt, nav nekādu datu, kas liecinātu, ka tieši paaugstināts tauku saturs uzturā veicina vēža rašanos. Un, otrkārt, visu mūžu es pati esmu ievērojusi diētas ar ļoti zemu tauku saturu.

Produkts, kura nav ķīniešu uzturā

Kādu dienu vienam no maniem kolēģiem galvā iešāvās brīnišķīga ideja:

“Bet ķīnieši nelieto piena produktus!”

Kad mēs sākām par to aizdomāties, mēs sajutām, ka tuvojamies pa tiešām lielam atklājumam!

Beidzot viss sāka nostāties savās vietās!

Es biju satriekta. Izrādījās, piens un piena produkti bija par iemeslu vairumam alerģiju. Tas nav nekāds brīnums, jo 70 % planētas iedzīvotāju nepanes piena cukuru – laktozi. Pirms man konstatēja krūts vēzi, es piena produktus uzturā lietoju daudz: jogurti, kefīri, sieri un biezpiens. Taisnību sakot, tas bija mans olbaltuma pamatavots! Mūsu ārsti uzskata, ka piena produkti ir ļoti vērtīgi mūsu veselībai, turpretī ķīnieši pilnībā neatbalsta mūsu lielo mīlestību uz piena produktiem. Viņi neēd pat sieru un saldējumu!

  1. gadā kādā pētījuma secināts , ka jogurts var būt iemesls olnīcu vēzim!

Doktors Daniels Krammers no Hārvardas universitātes pētīja simtiem sieviešu ar šo diagnozi, īpašu vērību piegriežot viņu uzturam. Pēc šī atklājuma es pilnībā atteicos no visiem produktiem, kas satur pienu. Es pēkšņi atskārtu, ka mēs izmantojam pienu ļoti daudzos ēdienos – cepumos, sacepumos, margarīnā, sojas produktos, gatavajās zupās.

Audzējs pazuda pēc sešām nedēļām, kā es beidzu savā uzturā lietot piena produktus!

Pēc atteikšanās no piena produktiem, audzējs, kuru es nevarēju uzveikt ar ķīmijterapiju, samazinājās dažu dienu laikā. Tas likā neticami! Divas nedēļas pēc ķīmijterapijas otrā kursa, audzējs sāka niezēt, palika mīksts, samazinājās un ar laiku pazuda vispār.

Ārsti neticēja savām acīm, taču visi izmeklējumi liecināja, ka audzējs ne tikai bija apturēts, tas bija pazudis pavisam!. Un tas viss tikai pēc 6 nedēļām, kā es pilnībā pārtraucu lietot piena produktus.

Protams lielais vairums ārstu ļoti skeptiski uztver manu atklājumu. Taču manā gadījumā saistība starp krūts vēzi un piena produktu izmantošanu uzturā ir tikpat acīmredzama kā saistība starp smēķēšanu un plaušu vēzi.

Atteikšanās no piena ne tikai izārstēja mani no vēža, bet arī sakārtoja manu hormonālo līmeni.

Tāpēc, ja jums aizvien ir grūti noticēt, ka šī metode strādā – paskatieties uz mani. Es esmu tam dzīvs piemērs!

Avots: all-4-woman.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru