Pēc botoksa injekcijām sieviete pārvērtās par vienacainu briesmoni: šokējošas fotogrāfijas

 ASV iedzīvotāja Kerola Braiena pārvērtās no skaistas sievietes par “vienacainu briesmoni” – tādas bija viņas aizraušanās ar “skaistuma šļircēm” sekas.

209.gadā Kerola vērsās pie kosmetologa, lai atbrīvotos no krunciņām. Speciālists 47 gadus vecajai sievietei ieteica veikt filleru procedūru ar botoksu (injicēt krunciņu pildošu preparātu – red.) pierē un vaigu kaulos, lai atgūtu ierasto apjomu šajās zonās, raksta The Independent. Pēc procedūras sieviete izskatījās pietūkusi, uz sejas bija zilumi un tūska. Kosmētikas kabinetā apgalvoja, ka tie ir “tipiski blakusefekti”.

Pēc trīs dienām Kerola aizgāja uz otru injekciju, kura, kā pēc tam izrādījās, tikai pasliktināja situāciju. Pēc tam, kad visa sievietes seja pietūka līdz neticamiem apmēriem, noskaidrojās, ka kosmetologs špricē samaisīja divus nesavienojamus preparātsu. “Es jutos tā, it kā man būtu sveša galva. Mana piere bija tik smaga, ka tā burtiski krita man uz acīm, es neko neredzēju”, – atceras Kerola.

Tūska noveda pie tā, ka sieviete kļuva pilnībā akla ar vienu aci. Vēlāk atklājās, ka kosmetologs špricē samaisīja divus nesavienojamus preparātus. Injekcijā tika izmantots silikons, bet to neiesaka izmantot kā filleri, jo šī viela netiek uzsūkta. Silikonu ir arī grūti izņemt, ja tas sāk pārvietoties. Trīs gadus pēc šī notikuma Kerola neizgāja no mājas, slēpjoties ne tikai no paziņām, bet arī no savas ģimenes locekļiem. Sieviete atzinās, ka ir pilnībā pārstājusi skatīties uz sevi spogulī. Beidzot viņas meita un māsa iejaucās, un sāka rakstīt uz slimnīcām visā ASV teritorijā, lūdzot palīdzību. Par laimi, viņām izdevās atrast speciāistus, kuri bija gatavi Kerolai palīdzēt.

Šķir nākošo lapu un noskaties video

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru