Sieviete, kura dzemdēja dvīņus, sniedz neiedomājamu piedāvājumu draudzenei, kura nespēja palikt stāvoklī

1

Dzīve ir pārsteigumu pilna – it īpaši tad, kad Jūs jau tūlīt-tūlīt zaudēsiet ticību. Tas bija īpaši aktuāli Andrea un Marka Rivasu gadījumā, un viņu tuvajiem draugiem Sandijai un Filipam Palmisano.

Pēc tikšanās ekstrakorporālās apaugļošanas centrā (EKO), pāri kļuva ļoti tuvi. Bet neviens pat nevarēja iedomāties, ka visa viņu dzīve tik ļoti sasaistīsies…

LASI VĒL: Pieaugusi sieviete paliek stāvoklī no 17 gadus jauna puiša, kuram pašam arī nākas pieņemt dzemdības! Pavisam parasta ģimene…

Gadiem ilgie mēģinājumi palikt stāvoklī aizveda Andrea un Marku uz to pašu klīniku, kurā arī Sandija ar Filipu gaidīja labās ziņas. Andrea un Markam izārstēšanās bija atbilde uz viņu lūgšanām! 2 gadus pēc ārstēšanās Andrea un Marks tika svētīti nevis ar vienu, bet gan diviem zīdaiņiem! Viņu dvīņi, Konors un Everijs, bija brīnums, par kuru vecāki tik ļoti lūdzās.

Diemžēl Sandijai un Filipam ārstēšana nekādus rezultātus neuzrādīja – un 4 gadus vēlāk viņi jau bija nolēmuši atteikties no cerības ieņemt bērnu.

Šis negatīvisms samazinājās vien tad, kad Andrea pienāca pie viņiem ar ārkārtīgi laipnu piedāvājumu: viņa piekrita kļūt par surogātmāti, ja vien viņi ir ar mieru vēl vienu reizi pamēģināt. Sandija Un Filips bija neprātā no prieka un piekrita acumirklī.

Filips vietējam laikrakstam pavēstīja, ka neskatoties uz rezultātiem, šis piedāvājums saista ģimenes uz visiem laikiem.

Turpinājumu lasi nākošajā lapā 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru