Sieviete, kura dzemdēja dvīņus, sniedz neiedomājamu piedāvājumu draudzenei, kura nespēja palikt stāvoklī

“Mēs zinājām, ka kļūsim par draugiem uz visu mūžu, neatkarīgi no tā, kāds būs rezultāts”.

Un tomēr, nekas nespēja pārus sagatavot tam, kas notika tālāk.

2
Protams, ka Andrea ar panākumiem izgāja cauri visai atbildīgajai lietai, pirmās ultraskaņas izmeklēšanas laikā izrāījās, ka ir kādi šokējoši jaunumi.

Ultraskaņa parādīja, ka Andrea kārtējo reizi bija dvīņi, bet šoreiz tie bija Sandijas un Filipa mazuļi!

Grūtniecība noritēja bez jebkādiem sarežģījumiem, un dzemdību dienā viņas labākā draudzene, Sandija, bija blakus Andrea. Sandija intervijā teica, ka bija savu bērnu Greisona un Emalija, dzimšanas lieciniece, un tas bija ļoti svarīgi.

“Viņa tur gāja, lai būtu klāt, lai izdzirdētu savu bērnu pirmo kliedzienu. Protams, viņai tajā brīdī bija jābūt kopā ar Andrea”.

3
Dzemdības noritēja uz urrā, Sandija un Filips beidzot kļuva par vecākiem bērniem, kurus viņi tik ļoti gaidīja. Bet vēl bija arī pārsteigumi Andrea un Markam!
Tikai pēc pāris mēnešiem Andrea sāka ļoti slikti justies – un, lai izslēgtu jebkādus iespējamos iemeslus, viņa veica grūtniecības testu. Sev par pārsteigumu, rezultāts izrādījās pozitīvs!

Laulātie ieradās pie sava ārsta, lai gūtu apstiprinājumu tam, ka viņa atkal ir stāvoklī. Nepietiek jau ar to, ka Andrea palika stāvoklī dabīgā ceļā, ultraskaņa uzrādīja 2 mazus auglīšus ar diviem atsevišķiem sirdspukstiem!

LASI VĒL: Dvīnes nolēma palikt stāvoklī no viena vīrieša, lai viņu bērni arī būtu vienādi

Tie bija dvīņi….atkal!

Tikai gadu pēc tam, kad Andrea bija dzemdējusi dvīņus Sandijai un Filipam, viņa dzemdēja “otro” mazulīšu komplektu! Tagad Rivasu un Palmisano ģimenes viens otru dēvē par māsīcām un brālēniem, viņi ir kļuvuši viens otram gandrīz par radiniekiem.

Abas ģimenes jau bija zaudējušas cerību par to, ka kļūs par vecākiem, kur nu vēl par dvīņu vecākiem. Viņu stāsts atkal no jauna pierāda to, ka nedrīkst nolaist rokas nekādos apstākļos!

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru