Sieviešu reitings pēc horoskopa zīmēm, no dabas dotām māmiņām līdz tām, kurām vajadzētu ar sevi pastrādāt

Svari

Svari – diženas mammas, jo viņas ir ļoti mierīgas un līdzsvarotas. Viņas veicina harmoniju mājās, un kad māsu un brāļu starpā rodas nesaskaņas, viņa uzklausīs katras puses versiju un palīdzēs ķildniekiem atrisināt situāciju.

Mammas – Svari nemīl komandēt, tāpēc izvēlas būt vairāk draugu nekā vecāki. Mammas – Svari māca saviem bērniem, ka ir jāprot dalīties, izrādīt līdzcietību apkārtējiem un būs labiem draugiem.

Vēzis

Mamma – Vēzis ir gādīga aizstāve saviem bērniem. Mammas – Vēža mazuļi zina, ka ir mīlēti un neatkārtojami. Mamma – Vēzis vienmēr uzklausīs savu bērnu un palīdzēs viņam justies labi. Viņa tiecas pēc tā, lai viņas mājā valdītu mīlestība un komforts, un viņas bērni varētu dalīties ar viņu it visā.

Kad mazulis ir sarūgtināts vai nav omā, mamma – Vēzis darīs visu, lai uzlabotu viņam garastāvokli un liks saprast, ka viņš ir unikāls un dievinās viņu. Viņa arī lieliski tiek galā ar radošo spēju attīstīšanu bērnos un labprāt lielās ar bērna sasniegumiem.

Strēlnieks

Mammai – Strēlniekam ir liela sirds, atvērta visam jaunajam, un viņa grib dalīties tajā ar saviem bērniem. Visdrīzāk, viņi jau agrā vecumā dosies kopā ceļojumā.  Strēlnieki attīsta tieksmi pēc zināšanām un spēcīgu neatkarību saviem bērniem, kā arī neatkārtojamu humora izjūtu.

Strēlnieki ir dīvainas mammas, viņas zina, ka bērnība ātri paiet, tāpēc vēlas, lai viņu bērni baudītu katru tās mirkli. Mammas – Strēlnieki var būt diezgan impulsīvas – te viņas ieiet veikalā pēc pārtikas, bet pēc minūtes jau aizbrauc darba darīšanās. Viņām nav tik daudz likumu, cik pārējām mammām, jo viņas alkst, lai viņu bērni atrod sevi un nekļūst par viņu kopijām.

Jaunava

Lai arī kas nesaplīstu, mamma Jaunava no visas sirds centīsies to salabot, vai tā būtu rotaļlieta, vai salauzta sirds, viņa uz saviem bērniem liek lielas cerības un var būt pārlieku kritiska, taču dara to tikai dēļ mīlestības pret viņiem.

Viņa ir aizņemtības karaliene, jo audzina bērnus, strādā, paspēj veltīt laiku savam vaļaspriekam un pilda mājas pienākumus. Viņa grib, lai bērni būtu disciplinēti, un nepadotos dzīves grūtībām. Mamma – Jaunava ir perfekcioniste un var spiest uz saviem bērniem, ja viņi nebūs pārlieku uzmanīgi.

Skorpions

Mamma – Skorpions ir intuitīvi saprotoša un vienmēr ir lietas kursā, kas notiek ar viņas bērnu. Viņa ir ļoti uzticīga ģimenei un godīga un, kad viņas bērni saka taisnību un pieskata citus, viņa ir laimīga.

Bīstieties aizvainot viņas bērnus, jo viņa nez vai piedos jums aizvainojumu un cīnīsies par viņiem līdz pēdējam. Viņa savu ģimeni vērtē visaugstāk un aizsargās to ikreiz, kad sajutīs briesmas.

Ūdensvīrs

Mamma – Ūdensvīrs ir uzticīga sev. Viņa var mācīt savus bērnus mājās, taču sekos līdzi tam, lai viņiem būtu nodarbības arī brīvā dabā. Viņa parūpēsies, lai viņas bērni zinātu, cik svarīgi ir palīdzēt citiem un globālās sasilšanas problēmas.

Mamma – Ūdensvīrs atbalstīs iztēles attīstību un tieksmi uz eksperimentiem savos bērnos. Tomēr, viņai būs maz pacietības jebkuru emocionālu izpausmju un krīžu situācijās. Bērniem viņai ir bieži jāatgādina, ka viņa viņus mīl un viņai tie ir jānomierina.

Lauva

Mamma Lauva pati ir bērns. Viņai patīk spēlēties ar saviem bērniem, dāvināt viņiem dārgas dāvanas. Tajā pat laikā viņa var būt arī pārlieku iedziļinājusies sevī un var savas personiskās vajadzības likt augstāk par savu bērnu vajadzībām.

Viņa sirsnīgi mīl savus bērnus, taču var sirgt ar narcismu, domājot par saviem bērniem kā par sevis turpinājumu.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru