Šī spēcīgā sula mazinās krākšanu un miega apnoju!

Lielisks kokteilis!

Krākšanu var kontrolēt. Šī ābolu, burkānu, ingvera un citronu sula palīdzēs jums nomierināt savus muskuļus un nodrošinās ar nepieciešamajām barības vielām, kas uzlabo miega kvalitāti.

Kokteilis dabīgā veidā mazina apnoju krākšanas laikā.

Lasiet tālāk un paskatieties, kā šis vienkāršais augļu un dārzeņu savienojums kļūs par jūsu biļeti no gulēšanas dīvānā atpakaļ uz guļamistabu.

Kas ir miega apnoja?

Miega apnoja attiecināma uz īslaicīgu elpošanas pārtraukumu miega laikā. Miega apnojas iemesls ir atbilde uz faktoru virkni, kas var būt, vai nu mantoti, biofiziski vai ekoloģiski, vai arī vienkārši balstīti uz uzvedību.

Iemesli:

Iedzimti un biofiziskie miega apnojas iemesli var būt atkarīgi no mūsu mutes izmēra. Ja mūsu mutes dobumā ir lieki audi kakla aizmugurējā daļā, gaiss, kuru jūs ieelpojat, var kļūt par šķērsli audiem, tādējādi liekot visam vibrēt.

Ekoloģiskie un uzvedības iemesli sevī ietver pārlieku alkohola lietošanu, kristiku nogurumu un citu vielu lietošanu, kas mūsu organismu padara nespējīgi aizsargāties pret jebkāda veida elpošanas ceļu šķēršļiem. Ķermenis, kas ir saspringts un nav pilnībā atslābis, nospiež nepieciešamos muskuļus, no kuriem daži var aizturēt skābekli mūsos.

Ko var darīt?

Atbilstošs miega stundu skaits, mērena ēdienu un alkohola lietošana, kā arī kaut kā nomierinoša un atslābinoša meklēšana, kas palīdzēs jums mīkstināt savus muskuļus, un tajā skaitā arī mutes dobuma muskuļus.

Šķir nākošo lapu un uzzini kā pagatavot sulu pret krākšanu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru